PU-ERH TE »

Köpa Pu-erh te | Man kan beställa pu-erh från Kina och acceptera de långa leveranstiderna, kund- och momsavgifterna och omöjligheten att returnera varor. Eller man kan beställa utvalda pu-erh teer hos oss! Vi skickar teet dagligen. Pu'er är sin egen klass av te, där smaken får mogna fram med tiden. Pu-erh te är känt för sina medicinska egenskaper.  Pu-erh är också känt som ett hälsote och ett bantningste, många Hollywood kändisar dricker det varje dag för att hålla vikten nere och hålla sig hälsosamma. Till skillnad från andra kinesiska teer, Pu-erh kvalitet och smak blir bättre med åren. Vi selekterar och säljer de mest sällsynta pu-erh teer som finns på marknaden. 
Det finns 23 produkter.

Kategorier

  • GRÖNT PU-ERH TE
    Grönt Pu-erh te har en mycket lång historia och det var det té som handlades på den antika rutten. Den gröna eller "sheng" pu-erh är också det té som många tésamlare entusiastiskt söker efter. Grön puerh ger ljus och genomskinlig färg samt har en uttalad fruktig, lite söt och rik aromEfter fermentering återfuktas tebladen för ytterligare jäsning innan de lagras i ett svalt torr- eller fuktug våt utrymme. Det här teet görs på stora teblad från gamla kinesiska tebuskar. Bladen får oxidera ett tag, därefter pressas de ihop till kakor som sedan lagras. Under lagringen fermenteras teet i långsam takt. Köp grönt pu-erh te samt utvalda gröna pu-erh tekakor från boutique tefabriker.
  • SVART PU-ERH TE
    Svart eller "shu" pu-erh är alltid mörkt lagrad pu-erh med optimal jäsning. Svart pu-erh har en tung doft, jordnära, det känns ofta anteckningar av rök. Efter fermentering återfuktas tebladen för ytterligare jäsning innan de lagras i ett svalt torr- eller fuktug våt utrymme. Det här teet görs på stora teblad från gamla kinesiska tebuskar. Bladen får oxidera ett tag, därefter pressas de ihop till kakor som sedan lagras. Under lagringen fermenteras teet i långsam takt. Köp fint svart pu-erh te och sällsynta mörka pu-erh tekakor från boutique tefabriker.
Visar 1 - 23 av 23 artiklar