Anxi Tie Guan Yin oolong te

Med tanke på Anxi Tie Guan Yin kan ett känt teproducerande område "Nan Qi" i Anxi, Fujian-provinsen inte ignoreras. Det speciella markförhållandet och den naturliga miljön här resulterar i den unika smaken och permanenta doften av te.

Anxi Fujian Kina

Den vackraste delen av tiden ligger i de fyra olika årstiderna. När det gäller sommaren är det värt den perfekta årstiden för tedryck. Ingenting är mer effektivt när vi värmer vårt hjärta än en kopp te. Det har varit ett tag sedan den senaste drinken av Anxi Tie Guan Yin, men dess mjuka färska smak och rika doft håller hela tiden över mig. Teälskare som gillar Tie Guan Yin kan alla säga om det - "ömtåligt och starkt te på våren, doftande te på sommaren", och nu är det här dags att dricka sommaren Anxi Tie Guan Yin. Det djupa minnet om vårt te på smaklökar bidrar till det starka utseendet på sommaren oolong te i år.

köpa oolongte

Detta handgjorda oolongte kommer från Nan Qi, en avlägsen plats med naturlig skönhet som ligger i Houtian County, Longjuan village. Det är också det mest kända teproducerande området i Anxi. Den bruna sandjorden här har särskilt med högt innehåll av organisk material. Höga berg, tät dimma, fyra olika årstider, samt den stora temperaturskillnaden mellan dag och natt leder till hög kvalitet på Tie Guan Yin. I kombination med lokal traditionell manuell metod har den producerade oolongte här unik stil och utsökt smak. Numera är Nan Qi-te inte bara känt som kronjuvelen i Anxi Tie Guan Yin, men en synonym för högklassig oolong-te.

När du öppnade vakuumpaketet hoppar de tjocka tebladen och deras sandgröna färg in i våra ögon. När du brygger är teet gott sött, mjukt och smidigt till smaken, som tusentals mirakulösa alvor hoppar bokstavligen ut ur glaset och exploderar i munnen och går rakt in i halsen. Utöver det är den mest hisnande funktionen dess eleganta orkidésmak. Annan te kan ha en rush med stark doft, som kommer ut när locket stängs eller luktar intensivt, men försvinner snabbt. Jämfört med den typen av te, uttrycker smaken av Anxi Tie Guan Yin långsamt från rhizomen, som dröjer sig i luften. Munnen, även om varje cell i din kropp är full av denna arom, återklarar sig genom hjärnorna i sinnet. I allmänhet betraktas Anxi Tie Guan Yin Oolongte som ett slags högkvalitativt kinesiskt oolong-te, rullande "Guan Yin Yun", teånga, elegant doft tillsammans med mild smak i en.

tebutik online

Hur bekvämt det är att brygga en kruka med kokt oolong-te med flera likasinnade teälskare eller själv på kvällarna hemma, känna värmen omsluta dig efter att ha njutit varje nypa? Dessutom är vår Anxi Tie Guan Yin känd för sin beständiga doft och oförglömliga eftersmak. 

Du kan också vara intresserad av följande artiklar:
— VI PROVSMAKAR TIE GUANYIN SKÖRD 2016
— TIE GUAN YIN. TILLVERKNING OCH FÖRPACKNING.

KÖP ANXI TIE GUAN YIN ONLINE