Att gå ned i vikt med fint japanskt grönt te.

Detta är ett kontroversiellt ämne. Många personer vill tro att man går ned i vikt genom att helt enkelt dricka grönt te. Vetenskapen bakom viktminskning med japanskt grön te, är ett krångligt ämne. Jag är bara en enkel bloggare, ingen vetenskapsman, och jag förstår inte vetenskapen bakom det hela. Men jag skulle vilja berätta vad jag vet, och vad jag vet är hur japanskt grönt te kan hjälpa oss att gå ned i vikt.


Att ersätta sockerdrycker med grönt te.

Mängden socker vi får i oss från läsk, juice och iste är otrolig. Utöver övervikt så kan sockerdrycker öka risken att utveckla diabetes. Läsk går inte riktigt att ersätta med te. En liten mängd varm dryck är inte direkt vad man vill ha när man vill ha en kyld uppfriskande dryck. Det är då jag plockar fram mitt hemliga vapen: Kyld Sencha.

Kyld Sencha är enkel att göra med äkta japanska sencha grönt te och är en perfekt dryck för en varm dag eller en lång vinter kväll. Fyll en tillbringare eller några plastflaskor och har det tillgängligt så fort du blir sugen på sockerdryck. Förvara flaskorna bortom allt för mycket solljus. För mycket ljus gör teet gult. Med tiden kommer din kropp att vilja ha den den underbara gräsiga smaken från te istället för socker.


Testa äkta japanska matcha te för att främja din träning

Nästa gång du sticker iväg på en löprunda så kan du prova att hälla lite matcha-pulver i din vattenslaska och skaka! Den första fördelen med detta är själva smaken. Den andra fördelen är att matcha innehåller koffein.   Koffeinet i äkta japanska matcha kommer att ge oss ett extra energitillskott. Att blanda ned matcha grönt te i ditt vatten kan även hjälpa oss  att ersätta sportdrycker och energidrycker. Åter igen så är jag ingen vetenskapsman. Sportdrycker har en viss sammansättning av en anledning. Det kan finnas flera anledningar till att fortsätta dricka Gatorade eller Powerade. Men om du känner att du börjar bli beroende av sockerdrycker så kan det finnas fördelar med att helt utesluta sportdrycker.


äkta japanskt grönt te

Du kan också vara intresserad av följande artiklar:
— KOFFEIN I JAPANSKT MATCHA-TE.

KÖPA ÄKTA JAPANSKT TE