Äkta kinesiskt grönt te. Viktminskning och graviditeten.

De flesta av oss njuta av en kopp te, men kunde nationens favoritdrink hjälpa oss flytta dessa överskjutande kilogram? Hur kan äkta grönt te hjälpa oss till viktminskning?

I grund och botten är grönt te den minst bearbetade av fyra olika typer av te, grön, oolong, svart och vitt, alla som kommit för Camellia sinensis bush. Till skillnad från de andra te varianterna ångas grönt te blad. Bearbeta dem på detta sätt bevarar den sammansatta epigallocatechin gallate (EGCG), som är en kraftfull antioxidant som ger grönt te många av dess hälsa egenskaper. Camellia sinensis har många olika sorter och eftersom saker som regionen det kommer från och klimatet och jorden det var odlas i alla påverka egenskaperna hos det te som produceras, det finns många sorter av grönt te. Läs mer om kinsesiskt grönt te...

nyttigt grönt te

Grönt te har länge krediterats som ett effektivt sätt för att öka kroppens ämnesomsättning och som ett stöd för att förlora vikt. Denna kosten kinesiska örtte har många fördelar bland annat bränna bort mer kalorier samtidigt öka energinivåer. Färskt och nyttigt grönt te har faktiskt visat att undertrycka aptit och fungera som ett betydande stöd för att förlora vikt. Många studier har visat att dricka nyttigt grönt te kan ha en positiv effekt på vår kroppsvikt och vår allmänna hälsa. Dessa studier visar att grönt te hjälper oss sprida oönskade kilo genom att hjälpa till:

— Öka vår metabolism.
— Öka vår kroppens förmåga att bränna fett.

Medan vissa av grönt te effekt på vår metabolism är känd från koffein innehåller, har inte grönt te lika mycket koffein som kaffe men hjälper kroppen bränner mer energi än kaffe, så vi vet att effekten bara inte komma ned till sitt koffein nivåer. Det finns också andra hälsofördelar av grönt te som hjälper oss att tappa vikt.
Bland det mest imponerande av dessa, är grönt te sade att hjälpa:

— Lägre totala kolesterolhalten i blodet.
— Minska risken för drabbats av hjärt-kärlsjukdom.
— Behandla nedsatt immun funktion.
— Förhindra tooth decay
— Förhindra matförgiftning.
— Ökad metabolism
— Bränner mer kalorier
— Minska kolesterolet och undertrycka aptit

nyttigt grönt te

För att njuta av dessa hälsofördelar och andra, rekommenderar forskarna dricka grönt te på en regelbunden basis. De mest populära sorterna av kinesiska grönt teer som påverkar viktminskning är:


TEHEM — BÄSTA TEBUTIK PÅ NÄTET