HUR KINESSIKT TE KAN HJÄLPA OSS GÅ NER I VIKT.

Att gå ner i vikt är en delikat och komplicerad process som kräver en stark ambition och självkontroll. Nu för tiden så finns det mängder av olika koster och träningsrutiner som är utgjorde för att hjälpa vem som helst att nå deras mål. Men den kanske mest njutningsbara och naturliga av dem alla är Te-dieten.

Te och viktminskning.
Alla vet att det är bra att dricka te. Hursomhelst så kan även det medicinska forumet hålla med om detta. Det har blivit kliniskt demonstrerar att denna varma dryck är effektiv i bekämpningen av både oxidativ stress och hjärtsjukdomar. Och på sedan av att stödja kroppen generella hälsa, så hjälper den dig även att tappa vikt. Te har hjälpa människor att bli av med de extra kilona i urminnes tider, och samtidigt hållit dem välmående och glada. Några av dem är mer effektiva än andra, och nu för tiden finns det även speciella blandningar gjorda specifikt för denna anledning. Om du är osäker på var du bör börja så har vi tagit fram de fem bästa teerna för viktminskning.


Grönt te är inte bara den mest populära sorten, utan även den mest effektiva i processen att gå ner i vikt. Undersökningar har visat att folk som dricker grönt te som en del av sin kost kan tappa upp till 7 pound mer än de som inte gör detsamma. Även om siffrorna inte verkar alltför dramatiska, så är 4 kilo en stor mängd extra vikt, speciellt för någon som har problem med viktminskning. De kvaliteter som minskar fett i grönt te kommer från dess höga katekin-innehåll, en antioxidant som höjer metabolism och uppmuntrar kroppen att bränna mer fett. Självklar så måste det nämnas att drycken hjälper i samband med en kost baserad på nyttigt och rent ätande, och förhoppningsvis rutinmässiga träningspass för att kunna ge en fungerande effekt. Trots allt så kan du inte förvänta dig att den ska hjälpa dig om du trycker i dig skräpmat varje dag.


Svart Te har fått sitt namn från sin karaktäriska mörka färg från dess oxiderande som det lämnar efter sig. Olikt andra sorters löv som får mindre tid på sig att oxidera så får svart te en längre process.
Västvärlden är van vid denna skillnad på grund av populariteten av Earl Grey och "English Breakfast"-varianter. Men det finns många sorters svarta teer i världen, och dem har alla mer eller mindre samma effekt på människans kropp. På samma sätt som med grönt tå så hjälper svart te för att du ska nå dina mål med hjälp av sina antioxidativa fördelar. Antioxidanterna hittas i dess så kallade flavon, som är precis som det gröna teets katekin,som stimulerar din metabolism och som i sin tur leder till en snabbare fettförbränning.


Till skillnad från svart te som är torkat, oxiderad m.m., så är vitt te utvunnet från unga plantor som är minimalt behandlade för att producera det. Det är det som ger teet dess distinkta smak och färg. Liknande grönt tå så innehåller vitt te stora mängder katekiner som hjälper dig att bli smalare. Hursomhelst så är det lite mildare när det kommer till att stimulera fettförbränningen inuti kroppen. Därför kan den vara tillräcklig för en lättare, obegränsad kost.


När det kommer till färg, så är oolongte någonstans emellan grönt och svart med dess mellanliggande oxidationsprocess. Dess fruktiga och unika smak gör det utsökt tillsammans med en nyttig frukost eller middag. Oolong stimulerar kroppens metabolism och hjälper dig att gå ner i vikt, men för att det ska fungera så måste du ha en bra och tilltänkt kost. Det finns också tydliga bevis på att det är en bra ide att ha lägga till några träningstillfällen.


Fastän det tekniskt sätt är en svart tesort, så förtjänar puerh-te att ha sin egen kategori på grund av att det är jäst. Processen ger den en jordig smak som är perfekt till en smaklig lunch, men det har även unika färdigheter inom viktminskning. Medan andra tees fettbrännande kvaliteter ligger i deras antioxidanta substanser i deras sammansättning.

Fastän det behövs fler undersökningar för att ta reda på exakt hur mycket detta te hjälper till inom viktminskning så ser framtiden ljus ut.


Slutsats.
De flesta tesorter hjälper dig att komma i form med hjälp av deras rika innehåll av antioxidanter som stimulerar din metabolism att jobba snabbare och bränna av mer fett. Men det är viktigt att komma ihåg att det är omöjligt att gå ner i vikt endast genom att tillsätta drycken till din kost. För att den ska kunna hjälpa dig så måste du ändra din vardagliga kost och livsstil. Addera din favoritsort av dessa teer till en nyttig kostplan och börja träna regelbundet så kommer du att nå fantastiska mål. Te hjälper dig att gå ner i vikt snabbare, men om du inte gör något för att skjutsa dig själv i den riktningen så kommer allt att vara i onödan.


Ni kan också vara intresserad av följande artiklar:

— TE OCH CHOKLAD IHOPPARNING.

 KÖPA KINESISKT TE ONLINE