Kan man dricka te med en tom mage på morgonen?


Många av oss vet att dricka varmt vatten på tom mage dagligen gagnar matsmältningssystemetoch stimulerar borttagningen av gifter som påverkar immunförsvaret. Men vad är det som händer om man dricker kinesiskt grönt te eller svart te med en tom mage tidigt på morgonen? Kan man dricka te med en tom mage på morgonen?

Det självklara svaret är Nej.

Numera är ätande på kvällen en del av de flesta människors levnadsvanor, vilket förstorar magen, tills nästa morgon då magen i stort sett är tom. Vid denna tidpunkt, om vi dricker te med en tom mage, kommer det inte bara att orsaka gastrointestinala besvär och anorexi, men också orsaka skador på magslemhinnan, vilket leder till kronisk gastrit.


köpa puerh te tebutik på nätet


Dessutom innehåller teblad - tein, så tarmarna kommer att absorbera ett stort antal teiner när vi dricker te med en tom mage. Tein kan stimulera människans centrala nervsystem, förbättra ämnesomsättningen och öka hjärtfrekvensen, och orsakar därmed förvirring.

Sammanfattningsvis, att dricka te med en tom mage tidigt på morgonen är inte en god vana. Men du kan äta något först innan du dricker te. Så det kommer inte vara skadligt för dig, precis som vårt Yunnan Supreme Grönt Pu-erh morgonte. En kopp Yunnan Pu-erh morgonte hjälper till att rena tarmar och mage, medan en bra frukost fyller vår mage, och precis som röda blommor och gröna blad, kommer de två att vara en bra kombination.

köp grönt te tebutik online

Du kan också vara intresserad av följande artiklar:

– HUR TILLVERKAS PU-ERH TE FRÅN YUNNAN?
– VARFÖR VÄGER PU-ERH TE-KAKA 357 GRAM?
– VAD ÄR TUO CHA PU-ERH TE?

KÖP SUPREME GRÖNT MORGONTE - TEBUTIK ONLINE