Tycker du om att göra yoga? Först av allt skulle vi rekommendera köpa en bra grönt te eller äkta vitt te före din träning. :)  Kanske du letar efter nya sätt att förbättra din praktik? Vi har en intressant guide att para ihop några av dina favorit yoga poser med läckra ekologiska kinesiska teer för att göra det mesta av din yoga session.

köpa ekologiskt grönt te för yoga

Mountain Pose - detta är ofta den första stående poserar många yoga, och ger yogin till en lugnande plats, fötterna stadigt, slutna ögon, palmer röra. Golden Ring spring grönt te med delikata toner, frisk och ren på samma gång med en aningen sötma är en idealisk te för jordning och centrering av kropp och själ som man börjar sin praktik.

Sun Salutation - en mycket aktiv flöde eller vinyasa poserar att blandningar som står i berg pose, framåt böj, nedåt inför hund och uppåt inför hund i ett jämnt flöde. Ett stimulerande te såsom Shui Xian Cake oolong te passar bra som vanligt.  

Tree Pose - även en balansering, jord poserar i en stående position. Red dragon svart pärl te och Blommande te Lilja skulle para ihop väl med denna ställning.

Hunden - en aktiv pose från bordsposition (på händer och knän) omväxlande övergripande och avrundning ryggen precis som en hund eller kat. Sätt ner händerna i mattan under axlarna och kliv sakta bakåt med fötterna till Hunden. Det är viktigare att kraften kommer från händerna och att du sträcker ut ryggraden än att komma ner med hälarna i mattan. Minska på trycket i axlarna genom att böja lätt på benen. För isär skulderbladen. Ekologiskt Silver Needles vitt te med bara en touch av koffein är perfekt för njuter denna pose. 

Och sist, den mest vilsam av yoga poser... Barnets Pose - detta är ett bra mid-praxis posera som en paus mellan ansträngande poser eller en kort paus mellan uppsättningar av poser. Ekologiskt Premium jasminte ökar välbefinnandet och har bara tillräckligt lugnande energi men tillräckligt zing att flytta tillbaka till praktiken.


Prova dessa nya yoga positioner och försätt dricka vårt kinesiskt te också. :) Lycka till!

köp grönt te för yoga

köp grönt te för yoga

köp grönt te för yoga


Köp äkta grönt te - Tehem tebutik på nätet.