Godsmottagningen i lagret - köpa nya exklusiva Pu-erh teer!


Vi har nu fått in tre helt nya pu-erh teerna från bästa teplantager i södra Yunnan-provinsen
Och ni som väntat på organic Ban Pen Sheng Tai grön pu-erh behöver inte vänta längre! Tehem tebutik har kontroll över hela kedjan från teplantage till smaksättning, förpackning och fördelning. Så kan vi garantera smaken till dig som kund så att du skall kunna njuta till fullo av en kopp högkvalitativt pu-erh te från KinaFör att tillverka riktigt högkvalitativt te krävs det känsla av välutbildade hantverkare, från teplockare som väljer de rätta laden till te mästaren som övervakar varje steg i tillverkningen. Idag skulle vi vilja presentera till våra kunder tre nya tesorter av pu-erh te:


1. KÖPA GU CHA WANG SVART PU-ERH 357G — teet har en mycket behaglig smak. Tearomen är väldigt fyllig och djup med toner av torkad frukt. Det här är ett slående och tjockt svart pu-erh te från Yunnan området som har mognat till den punkt då det kan avnjutas som det var avsett att göras! 
köpa pu-erh te i Stockholm

2. 
KÖPA BU LANG CHUN SVART PU-ERH 357G — kraftigt, vackert och gott svart pu-erh te skapat från magnifikt råmaterial som odlas i en av de mest kända teregionerna i Kina - Yunnan, i staden Bulan. Den ungefär 45 dagars fermenteringsprocessen är strikt kontrollerad i varje steg för att garantera att teet är konsekvent fermenterat. 
köpa pu-erh te i Stockholm

3. 
KÖPA BAN ZHAN GRÖN PU-ERH 357G — det här teet är fruktigt, nötigt och har en “kycklingsoppetjockhet” i sig. Det är definitivt fortfarande ganska mycket strävhet och bitterhet i det här teet. Det är charmerande nu och kommer att mogna med åren.
köpa pu-erh te i Stockholm


Du kan också vara intresserad av följande artiklar:

VAD ÄR EKOLOGISKT TUO CHA PU-ERH TE ?
VAD OLIKA SÄSONGER BETYDER FÖR PU-ERH TE?

KÖPA EKOLOGISKT PU-ERH I LÖSVIKT