NYA PU-ERH TE-KAKOR. FÄRSKT GINSENG OOLONG TE. PU-ERH KNIV. PRESENTLÅDOR FÖR TE.

Nyinkommet. Vi kan nu glatt berätta att vår nya leverans av äkta pu-erh te från Yunnan-provinsen är redan på lagret. Vi har precis fått in flera nya pu-erh te-kakor från Kina, autentiska pu-erh knivar och vackra presentförpackningar för olika teer. Hos oss hittar ni stans största ekologiska sortiment och det bästa utbudet i Sverige av pu-erh teer. 


1. GINSENG SUPREME OOLONG TE

köpa oolongte


Ginseng Supreme oolong-te är ett klassiskt kinesiskt hälsote. Fuijan-provinsen är verkligen ett paradis när det gäller te. Vi är stolta över att kunna introducera ännu en pärla – Ginseng Royal Oolong-te. Oolong är antagligen den mest fascinerande tesorten. Den är känd över hela världen, särskilt som ”gröna blad med röda fållar” eftersom kanterna på de gröna bladen blir lätt röda i färgen efter infusionen. Det är inte svårt att hålla isär detta te från andra Oolong-teer – det är mycket speciellt i jämförelse. Detta Ginseng Oolong är en mix av teblad, ginseng-rot och olika medicinska kinesiska örter. Väldigt små bitar av ginseng-rot har används i tillverkningen av teet, liksom blad från olika örter.

2. AUTENTISK KNIV FÖR PU-ERH TE.

pu-erh kniv att köpa
Pu-erh knivar är utformad på ett sådant sätt att dom inte skär teblad, men delar dem. Med hjälp av speciella pu-erh knivar kommer ni behålla integriteten hos dina teblad, vilket är mycket viktigt för dess smak.


3. CHA YUAN CHA SVART PU-ERH 100G

köpa puerh te
Något litet och samtidigt riktigt bra är en sällsynt gåva! Men ibland kan ni hitta det, och vi kan erbjuda denna typ av undantag för dig! Varför? Eftersom det är mycket mycket välsmakande och har en underbar smak! Denna lilla te-kaka kallas Yunnan Pu-erh Cha Yuan Cha och tillverkas på fabriken Jinghong Youleshan Daziran Chachang. Fabriken ligger i bergen i Ji Nuo.


4. BING DAO GRÖN PU-ERH 150G

köp puerh te-kaka
Detta är en fantastisk 150 gram te-kaka i ett klassiskt paket. Vackert utseende, ljus guldfärg och intensiv maskulin smak. En blandning av frukt, mandel, honung och blommor i en harmoni. Vilken symfoni! Detta te gör att ni känner er lätt och full av energi.


5. QIAN JIA ZHAI GRÖNT PUERH 120G

köp äkta puerh te tebutik online
Te med hög kvalitet och vackra stora blad. Lätt att bryta i bitar med händerna, ung och lydig. Detta te är bara ett år gammalt, har ljusguldig färg och smaken innehåller frukt, doft av ängar och träd. Hög intensitet och inte ett enda tecken på bitter, även i eftersmaken.


6. PRESENTFÖRPACKNING FÖR TE.


te som present presentförpackning för te
Vill ni behandla era nära och kära med gott rent pu-erh te? I så fall är en presentlåda vad ni behöver, det ser trevligt och estetisk ut! Vi har letat efter den här snygga lådan under en lång tid! 


KÖP ÄKTA KINESISKT TE OCH RENA JAPANSKA TESORTER