Vad är kinesiskt blommande te?


Ett blommande te är alltid både vackert och gott. Råvaran till te knoppar kan tjäna en mängd olika blommor och gröna, svarta och andra sorter av te. Till exempel, blommande te tillverkas av blommor av jasmin, lilja, ringblomma, krysantemum. Dessa tillägg inte bara ge en drink eterisk doft och smak, men också göra processen med blommande te är en otroligt vacker bukett.

               


Hur blommande te odlas?

Enligt legenden försökte den första människan att länka te århundraden sedan. Och han gjorde det i namn av te befälhavare kärlek. Historien förtäljer att den stackars pojken ville vinna hjärtat av den vackra och sätta ihop för hennes bästa teblad, bildar en "pärla", med hjälp av tråden. blommande te kan bryggas för mer än tio minuter, kommer denna försening inte förstöra smaken en. Risen te görs för hand, och framställningen av kompositionen kräver en speciell färdighet.Alla får produkten kan jämföras med ett konstverk. Oftast kan ni hitta blommande te grönt eller rött. Det är en division blommande teer att rengöra och som innehåller olika tillsatser.

Äkta blommande te är alltid fest för ögonen - även känd som kinesiska te relaterade. Om ni lägger till lilja, är den resulterande drycken en gynnsam effekt på matsmältningen. Men doftande jasmin blommor är avsett att lindra sömnlöshet, huvudvärk och trötthet. Så blommande te bär inte bara glädje utan också för att läka kroppen. Man kan brygga blommande te i en transparent tekanna, så att ni kan följa den spektakulära blommande bukett av fina blad. Var noga med att utföra den här proceduren innan gästerna att överraska dem med en vacker ceremoni. De flesta arter av blommande teer kan använda två, ibland fyra gånger.

Vanligtvis blommande teer skiljer sig något söt smak, i vilket fall som helst, inte bitter eller sammandragning.Detta är inte förvånande, eftersom infusionen av innehållet erhålls växtbaserade blommor, med en delikat arom.Hälsosam dryck kan innehålla inslag av honung, päron, jordgubbar, det beror på valet av estet. Magi blommande te i initialtillståndet liknar en boll. Denna klump börjar dansa i varmt vatten bara ett par minuter efter att vätskan hälls i grytan. För att uppnå maximal mättnad av smak och arom, är det nödvändigt att kräva te gäng minst tio minuter. Och redan då det kan hällas i koppar.KÖP ÄKTA BLOMMANDE TE  — TEBUTIK I STOCKHOLM