Blommande Te — Lilja

59 kr

FRI FRAKT OCH SMAKPROV VID KÖP ÖVER 350 KR.

 • 50 gram
 • 100 gram

Smakprofil

Lilja är en av våra favoriter när det gäller blommande teer. Lilja är en mycket vacker blomma som skänker värme, avkoppling och har en lugnande inverkan. Liljor i Kina anses också vara det bästa läkemedlet mot sömnlöshet. Blommande Te Lilja kan också drickas för att förebygga förkylningar. Om man inte kan sova eller har en förkylning är detta te perfekt och ger snabb lindring.

Doften av en Tehem Blommande Te Lilja är lätt, behaglig och mild. Det är en doft man inte glömmer i första taget – den är lätt men uppfriskande har en charm och ungdomlighet. Om du provar det är vi säkra på att du kommer att gilla det! Blommande Te Lilja är också perfekt för att blanda med svarta teer för en extra blommig smak. Att brygga Blommande Te Lilja med svarta kinesiska teer eller med Pu-erh är en klassiker (lägg till 2 gram till svart eller pu-erh teer). Det är också vanligt att dricka Blommande Te Lilja med honung.


OBS! Koffein fri. Vi rekommenderar att brygga 5 gram av teet (ca 3—4 blommor) per 200ml, 5—7 minuter. Perfekt till blandningen med våra svarta teer samt mörka pu-erh (1—2 blommor per mug).

Mer information
Vattentemperatur90
Tid4-5 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
Innehållkoffein fri
Dosering5 gram (ca 2 tsk) / 200 ml
Tipsperfekt för blandning med svarta teer.
Lagring2 år
Recensioner
Kvalitet 
2015-11-26

Annorlunda men gott

En annorlunda upplevelse av blommande te.

  Kvalitet 
  2015-05-06

  Jättebra med svart te!

  Perfekt för blandning med svart te

   Skriv din egen recension !

   Skriv din egen recension

   Blommande Te — Lilja

   Blommande Te — Lilja

   EXKLUSIVT   SKICKAS SAMMA DAG

   Skriv din egen recension

   Missa inte att några av dessa produkter