Om oss — TEHEM tebutik online.

TEHEM är allting inom de utvalda kinesiska och japanska tesorterna. Vårt te är inte billigt, TEHEM fokuserar endast på förstklassigt premiumte. Om ni letar efter te från det lägre prissegmentet det finns många tebutiker som specialiserat sig på kinesiskt te av mycket låg kvalitet.

Vi som driver TEHEM heter Jessica och Anton. Jessica är kommersiell chef för TEHEM projektet. Sex år i Kina. Hon talar fyra språk. Djupt engagerade i yoga.  Anton är specialist i strategiutveckling och ekonomi. En professionell resenär i Asien. 

Vi startade företaget med en ambition om att själva på plats i Kina och Japan välja de teer som vi vill sälja, och att handla i Sverige utan mellanhänder. Vi reser mycket i Kina och Japan för att hitta åt Er de bästa teplantager och fina tesorter.  

Vi är ett gäng te älskande vänner som grundade TEHEM med visionen om en bättre te värld. Vår mission är att förmedla smak av de bästa kinesiska och japanska teer. Det är inte ett jobb. Det är en livsstil och en passion. Vi ska förnya, förbättra och utmana te industrins missuppfattningar om kvalitet. Vi hoppas att ni kommer älska våra utvalda tesorter lika mycket som vi gör.


Läs mer om våra resor inom Kina och Japan och hur vi selekterar varje te åt Er...


Vi söker de bästa tesorter från olika platser i Kina och Japan. Vi lägger stor vikt vid att teet är av hög kvalitet och miljövänligt producerat. Hoppas att ni kommer trivas med vårt underbart te. Vi på TEHEM arbetar varje dag för att ni ska få de bästa kinesiska och japanska teerna till bra priser och med en hög service. Är det något vi kan göra för att din upplevelse ska bli ännu bättre gör vi gärna detta. 

INFORMATION FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE — TEGROSSIST.