Om oss — Tehem tebutik på nätet

.

Tehem tebutik är allting inom de exklusiva kinesiska teer som ännu inte har presenterats i Sverige. Vi är ett gäng te älskande vänner som grundade Tehem.se med visionen om en bättre te värld. Vår mission är att förmedla smak av de bästa kinesiska teer. Det är inte ett jobb. Det är en livsstil och en passion. Vi ska förnya, förbättra och utmana te industrins missuppfattningar om kvalitet. Vi hoppas att ni kommer älska vårt kinesiskt te lika mycket som vi gör.

Vi är en grupp av te-älskare som skulle vilja dela med er vår entusiasm för denna läckra och mycket hälsosam dryck direkt från teplantager. Vi reser mycket i Kina för att hitta för er de bästa teplantager.  Vi startade företaget med en ambition om att själva på plats i Kina välja de teer som vi vill sälja, och att handla i Sverige utan mellanhänder. Vi älskar te – och hoppas att även du gör det. 

Läs mer om våra resor inom Kina och hur vi selekterar varje te för er...


.

.

köpa kinesiskt te

Vi söker bästa tesorter från olika platser i Kina. Vi lägger stor vikt vid att teet är av hög kvalitet och miljövänligt producerat. Hoppas att du kommer trivas med vårt kinesiskt te. Vi på Tehem tebutik arbetar varje dag för att du ska få de bästa kinesiska teerna till bra priser och med en hög service. Är det något vi kan göra för att din upplevelse ska bli ännu bättre gör vi gärna detta.

Du är viktig för oss :)


Vi har egen import och våra teer är garanterat färska.

Tehem — tebutik på nätet

En kundtillfredsställelse är alltid vår högsta prioritet!

Tehem — tebutik på nätet

Tehem tebutik står för en kvalitet som inte bara är ord

Marina Svensson - Lucas kafe i StockholmINFORMATON FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE