OBS! TEBUTIKEN ÄR TILLFÄLLIGT STÄNG. VI BER OM URSÄKT FÖR BESVÄRET OCH BER ER ATT KOMMA TILLBAKA SENARE.


Alltid prioriterad leverans! Beställ innan kl 16.00 så skickas din beställning samma vardag. Vi bjuder på gratis smakprov och fri frakt om du handlar för 495 kr eller mer. Vi skickar till Sverige, Finland och Danmark.

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla beställningsuppgifter. Skulle något vara fel i beställningen, vänligen kontakta oss via Kontakt form.

Alla priser anges inklusive moms, 12% på te och 25% på tetillbehör. 

För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta oss via e-post. I första hand byts en felaktig eller defekt vara ut utan extra kostnad för köparen. I andra hand krediteras köparen med motsvarande belopp.Leveranser skickas med Postnord och sker inom 24 timmar efter mottagen betalning. Beställ innan kl 16.00 så skickas din beställning samma vardag. Alla våra teer förpackas i aromtäta, återförslutningsbara påsar. Beroende på försändelsens storlek/vikt skickar vi antingen i vadderat kuvert eller kartonglåda. Du meddelas när dit paket är på väg.

Leveranstiden med Sveriges Postnord är 2 — 4 arbetsdagar. Vilket betyder att ditt paket skickas idag eller nästkommande vardag. Vid hög orderingång kan dock lev.tiden vara 3 — 5 arbetsdagar efter mottagande av din order. Leveranstiden till Finland och Danmark är sedan 4 — 7 arbetsdagar. Snabbt och tryggt!Nu ännu bättre leverans i Sverige! Vi erbjuder fri frakt och gratis smakprov vid order som överstiget 495kr. Annars är fraktkostnaden endast 49kr. Alltid prioriterad leverans! Beställ innan kl 16.00 så skickas din beställning samma vardag. 

Fraktkostnaden till Danmark och Finland är 225kr oavsett av volym-vikt. Leveranser till Danmark och Finland skickas som rekommenderat paket med spårningsnummer.


Vi ansvarar inte för ej uthämtade leveranser och vi debiterar 200 kr i hanteringskostnad för ej utämtade paket som kommer i retur till oss. Och eventuella kostnader för faktura, omfrakt etc bekostas av dig som kund.


betala med kort
– KORTBETALNING

Hos oss är det möjligt att betala med svenska kort utställda av VISA eller MasterCard. När du väljer att betala med kort så behöver du ange kortnumret, kortets giltighetstid samt CVC-koden som du hittar på baksidan. När du betalar med kort administreras detta av eFinance Nordic AB under varumärket Billmate (tel. 040-30 35 00). Detta innebär att du handlar tryggt och enkelt. Ingen behandling av kortnummer sker hos butiken. Ett kvitto kommer att skickas i samband med leverans.


– FAKTURA VID KÖP ÖVER 250 KR

När du betalar via faktura administreras detta av eFinance Nordic AB under varumärket Billmate. Du slipper uppge dina kortuppgifter, och betalar först efter det att du mottagit dina varor Fakturan skickas via e-post. En fakturaavgift på 35 kr tillkommer på orderbeloppet.

OBS! Om du har valt att betala med Billmate faktura för eventuella frågor, vänligen kontakta Billmate på 040-30 35 00 direkt. 
PERSONUPPGIFTER & COOKIES

Våra användarvillkor har uppdaterats  i enlighet med kraven i den europeiska dataskyddsförordningen General Data Protection Regulation. Den 25 maj 2018 ersätts Personuppgiftslagen (PUL) av EU:s Dataskyddsförordning (GDPR). Med den nya förordningen får dina personuppgifter ett ännu starkare skydd. Förändringen gör att vi uppdaterar våra användarvillkor. De personuppgifter vi behandlar för att kunna administrera ditt användarkonto, och ge dig tillgång till vår tebutik, är ditt namn och din e-postadress. 

Användarvillkor

Du är ansvarig för ditt användarkonto och hur det används. Detta inkluderar säkerheten, platsen och uppkopplingen för alla enheter som du använder. Skydda ditt lösenord eller andra säkerhets- och behörighetsuppgifter genom att hålla dem hemliga och konfidentiella. Användning av vår tebutik innebär behandling av dina användningsdata. Du får inte dela ditt användarkonto med någon annan eller använda det på ett sätt som strider mot Användningsvillkoren.


Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss, se Kontakta oss sidan hur du når oss.

Om du prenumererar på nyhetsbrevet och vill bli borttagen så kan du i nyhetsbrevet klicka på att du vill sluta prenumerera på nyhetsbrevet så tas du bort från listan.

Ångerrätt


Ångerrätten gäller i 14 dagar och omfattar alla produkter utom te. Te klassas som livsmedel och omfattas därför inte av ångerrätten. Om du ångrar dig, meddela oss snarast. I ditt meddelande bör det klart och tydligt framgå att du ångrar din beställning. Ångerfristen börjar gälla från den dag du erhöll varan.