VI ÄLSKAR TE PÅ RIKTIGT!


Vi är på TEHEM. passionerade intresserade av te, te på riktigt. Vår mission är att sprida budskapet om glädjen som denna dryck kan ge. TEHEM är allting inom de utvalda kinesiska och japanska tesorternaVårt te är inte billigt, TEHEM fokuserar endast på förstklassigt te. Vi är experter på kinesiskt te av högsta kvalitet och fint japanskt teDet finns ingen annan dryck som har ett sådant smakspektrum och som kan ge så mycket värme och glädje.

Här är resultatet av vårt noggranna arbete. Bakom dussintals teplantager, tusentals kilometer med tåg och bussar, hundratals testade teer. Vi kan berätta en hel historia om var och en av dem. Nästan var och en av dem är förknippade med oss och med vissa människor på en viss plats. Till exempel, vårt Tie Guan Yin te från Anxi, där vi tillbringade fyra! dagar med människor nästan okända för oss. Eller Laoshan grönt te från en underbar familj i Shangdong som helt enkelt lever av deras teproduktion och sover på riktigt mellan bambukorgar, kollar efter rätt uppvärmning av deras svart Laoshan te.


Den första gången kom vi till Asien för många år sedan. Det var en kort resa. Sedan det omedvetet eller medvetet försökt vi att åka dit igen och igen. De senaste åren, flera veckor av året reser vi inom Kina och Japan. Där reser vi mycket och därför välja de bästa kinesiska teer för er. Vi startade företaget med en ambition om att själva på plats i Kina välja de teer som vi vill dricka, och att handla dem i Sverige utan mellanhänder. 


Vår filosofi är enkel. Vi tror på hög kvalitet och unikt te, teer som är avsedda att vara i en kopp. När vi börjar vår teresa känner vi ett stort behov av ett nära samarbete med lantbrukare, beslutsfattare och producenter. Vi kommer alltid att fortsätta med denna filosofi och erbjuda de bästa teerna från de bästa producenterna direkt i Kina.

         Resan till Kina.   Resan till Kina.   Resan till teplantager.   Resan till teplantager.   Resan till teplantager.   Köp kinesiskt te hos Tehem.   Köp kinesiskt te hos Tehem.   exklusivt kinesiskt te hos Tehem   Grönt kinesiskt te   Grönt kinesiskt te köp hos oss   Oolong puerh kinesiskt te köp hos oss   Köp grönt kinesiskt te.    Köp kinesiskt te.   te plantager   teplantager vi gillar 
tebutik på nätet   tebutik på nätet
tebutik på nätet   tebutik på nätet   tebutik på nätet

TEBUTIK PÅ NÄTET. KÖPA KINESISKT TE.