VI PERSONLIGEN SELEKTERAR ÄKTA TE ÅT ER. VI VET ALLT OM ETT NYTTIGT KINESISKT TE.


Hoppas att ni kommer trivas med vårt exklusivt kinesiskt te. Vi på Tehem tebutik arbetar varje dag för att ni ska få de bästa kinesiska teerna till bra priser och med en hög service. Våra teer är alltid goda och har den bästa kvalitet som finns på temarknaden just nu. Är det något vi kan göra för att er upplevelse ska bli ännu bättre gör vi gärna detta. Ni är viktig för oss, kära tevänner.

Vi är på Tehem tebutik på nätet  passionerade intresserade av te, te på riktigt. Vår mission är att sprida budskapet om glädjen som denna dryck kan ge. Vi är experter på äkta kinesiskt te och har teutbildning, vi har besökt tiotals teplantager i Kina i olika provinser den sista åren. Det finns ingen annan dryck som har ett sådant smakspektrum och som kan ge så mycket värme och glädje.


Den första gången kom vi till Kina för många år sedan. Det var en kort resa. Sedan det omedvetet eller medvetet försökt vi att åka dit igen och igen. De senaste åren, flera veckor av året reser vi inom Kina. Där reser vi mycket och därför välja de bästa kinesiska teer för er. Vi startade företaget med en ambition om att själva på plats i Kina välja de teer som vi vill dricka, och att handla dem i Sverige utan mellanhänder. 

Vår filosofi är enkel. Vi tror på hög kvalitet och unikt te, teer som är avsedda att vara i en kopp. När vi börjar vår teresa känner vi ett stort behov av ett nära samarbete med lantbrukare, beslutsfattare och producenter. Vi kommer alltid att fortsätta med denna filosofi och erbjuda de bästa teerna från de bästa producenterna direkt i Kina.

         Resan till Kina.   Resan till Kina.   Resan till teplantager.   Resan till teplantager.   Resan till teplantager.   Köp kinesiskt te hos Tehem.   Köp kinesiskt te hos Tehem.   exklusivt kinesiskt te hos Tehem   Grönt kinesiskt te   Grönt kinesiskt te köp hos oss   Oolong puerh kinesiskt te köp hos oss   Köp grönt kinesiskt te.    Köp kinesiskt te.   te plantager   teplantager vi gillar 
tebutik på nätet   tebutik på nätet   


TEHEM — TEBUTIK PÅ NÄTET I STOCKHOLM. KÖPA NYTTIGT GRÖNT TE.