Supreme Tai Ping Hou Kui Grönt Te

198 kr

SLUTSÅLT

 • 50 gram

Smakprofil
Detta gröna te är otroligt gott och känt över hela Kina för sin briljanta smak och doft. Tai Ping Hou Kui är annorlunda än andra kinesiska gröna teer, främst på grund av dess gigantiska blad (upp mot 7 cm och platta). Teet samlas in på våren, från slutet av mars till mitten av maj. Oftast plockas bara de översta bladen, som dock är väldigt stora. Bearbetningen av teet är ett komplicerat och tidskrävande arbete som består av ett antal steg. Det kräver skicklighet, erfarenhet och varsam hantering för att de stora bladen inte ska gå sönder.

Tai Ping Hou Kui Grönt Te är oftast det te som tar slut först – det är en mycket omtyckt favorit! Denna typ av Tai Ping Hou Kui är sällsynt och man kan dricka det dagligen utan att tröttna på smaken. Med en intressant och upplyftande smak är detta ett av de mest kända och framgångsrika teerna i Kina.

OBS! Det här teet säljs i en speciell burk (50 gram te), det är det enda rätta sättet att behålla hela tebladen. Teet har hela bladen, inte klippta. Det kan vara bra som en perfekt present till teälskare eller åt dig själv.
Mer information
Vattentemperatur80
Tid2-3 minuter
Förvaring Ska förvaras i kylskåpet i lufttäta påsar.
InnehållGrönt te
Dosering7 gram (ca 1msk) / 200ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring1 år
Recensioner
Kvalitet 
2016-02-18

Bra te!

Tack så mycket för det gott te.

  Kvalitet 
  2015-03-17

  Kanonbra te!

  Helst dricker jag dessa gröna löv som de är, utan tilltugg, men de passar också alldeles utmärkt som sällskap till söta bakverk.

   Skriv din egen recension !

   Skriv din egen recension

   Supreme Tai Ping Hou Kui Grönt Te

   Supreme Tai Ping Hou Kui Grönt Te

   AUTENTISKT  SKICKAS SAMMA DAG

   Skriv din egen recension

   Missa inte att några av dessa produkter