Yabukita Genmaicha Matcha Supreme te

Beställ denna produkt och samla upp 12 poäng . Lös in 12 poäng och få vid nästa order en rabattkupong med 6 kr .


120 kr

SLUT I LAGER

 • 50 gram

Smakprofil
Våra japanska teer finns för alla tillfällen. Som många beskriver till frukost, fika, måltidsdryck, träning, utflykter även till läsning eller alltid närvarande som självklarhet. Japanska teer är ofta kopplat till känslor, hur man mår just för den stund. Oftast vi rekommenderar kunder vårt japanskt te som måltidsdryck, eller te som skulle perfekt matchas med efterrätter. Historien om kombination sushi & te i Japan har inte många känner till.

Vårt genmaicha matcha te är en underbar blandning av vårt Yabukita sencha te, puffat brunt råris och vår välkända Yabukita matcha pulver. I Japan har det älskats av tefantaster i århundraden. Matchapulvret lägger sig som ett friskt och milt smakande lager över Senchabladen och riset. På grund av riset får detta te en rik och innerlig smak som påminner om rostade gryn eller kaffe men med den friskhet man finner hos matcha te och sencha grönt te. Det är väldigt välbalanserat, fylligt och mjukt.

Med tillsatt Matcha tepulver så blir smaken mild och vattnet får en söt smak med lätt grönaktig färg. Väldigt enkelt att brygga och dricka. Ofta så görs Genmaicha te av en blandning av puffat ris och lågkvalitativ Sancha och Nibancha (te från årets andra skörd) eller Sanbancha (te från årets tredje skörd). Vår Genmaicha matcha framställs endast med hjälp av Ichibancha (te från årets första skörd) och är tillgängligt till rimliga priser. Vi är säkra på att dess smak och arom är mycket rikare och fylligare än någon annan Genmaicha.

Låg koffein innehål. Använd inte för hett vatten (80C, 1 min), då det annars kan bli bittert. Teet kan bryggas upp till 3 gånger på samma bladsats. Teet är från ekologiskt lantbruk.

OBS! Den här är en äkta Genmaicha matcha med autentisk smak. Denna Genmaicha matcha är mjuk och har precis rätt mängd brunt ris och vår välkända matcha pulver.


Smakprofiljapansk te tebutik online
Mer information
Vattentemperatur80
Tid2-3 minuter
Förvaring Ska förvaras i kylskåpet i lufttäta påsar.
InnehållGrönt te
Dosering1 tesked (3 gram) / 200ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring1 år
Recensioner
Kvalitet 
2016-12-20

5 av 5

En av mina stora favoriter bland japanska teer, fantastisk.

  Kvalitet 
  2016-12-07

  En ny favorit.

  Jag rekommenderar att låta det ligga lite längre. Klart godkännt te.

   Kvalitet 
   2016-12-07

   Ett mycket gott grönt te

   Fyllig smak av rostat ris med precis lagom undertoner av sötma och strävhet.

    LÄGG TILL EGEN RECENSION !

    LÄGG TILL EGEN RECENSION

    Yabukita Genmaicha Matcha Supreme te

    Yabukita Genmaicha Matcha Supreme te

    SKÖRD 2019 SKICKAS SAMMA DAG

    LÄGG TILL EGEN RECENSION

    Missa inte att några av dessa produkter