Organic Yabukita Supreme Matcha Te

149 kr

FRI FRAKT OCH SMAKPROV VID KÖP ÖVER 350 KR.

 • 30 gram
 • 60 gram

Smakprofil
Matcha är ett premium grönt te-pulver från Japan som används för att dricka. Medan andra gröna teer odlas över hela världen, är matcha pulver unikt för Japan. Det är hjärtat i det japanska sättet för te och har firats i den traditionella japanska teceremonin i hundratals år. Matcha-te är känt för sina många hälsofördelar. Det är nyttigaste teet man kan dricka. En kopp av Matcha har så många antioxidanter som 11 koppar av bryggt japanskt grönt teMatcha består av 100% malda teblad som man vispar ut i hett vatten och dricker allt.

Det här är Matcha från den första och bästa skörden på året som kallas Ichiban Cha. Liksom alla våra japanska teer, detta te är noggrant odlas i skuggan för 20 till 30 dagar före skörd. Detta Matcha te tillverkas av en dyrt japansk tesort som kallas Gyokuro. Det är ett fint- och exklusivt grönt te, som brukar betraktas som det mest sofistikerade av de japanska teerna. 

Rent  Yabukita  matcha te är en stämningshöjare, ett kraftpaket fullt med antioxidanter, ett naturligt viktminskningshjälpmedel och håller pH balansen stabil och har en detoxeffekt samt är ett sockerfritt alternativ till kaffe utan att höja blodtrycketDessutom innehåller teet vitamin C, selen, krom, zink och magnesium vilket stärker kroppen inifrån och ut. Detta Matcha te har en välbalanserad smak med en rik grönska och en lätt blommighet.

Om ni har redan druckit matcha, jämför gärna vårt pris, smak och kvalité med andra tebutiker. Vi är säkra på att ni kommer omedelbart upptäcka värdet av vårt supreme Matcha te från Ujitawara, japans mest kända matcha-distrikt. Vi säljer inte billigt grönt pulverte från Kina under sken av äkta japanskt Matcha teet. Prova på att blanda det med apelsinjuice (1tsk till 300ml juice)!

OBS! Observera att det är stor skillnad på kvalitet mellan olika typer av matcha. Idag säjls ofta stenmald sencha från Kina under betekningen matcha. Vi erbjuder högg radering äkta matcha från Japan, görs endast av Tenchablad. En förpackning 30 gram motsvarar ca 15  portioner (1/2 tsk – 150ml). Andelen matcha och vatten är inte proportionerliga om du ska göra en större sats.


HUR MAN BRYGGER MATCHA TE HEMMA

Mer information
Vattentemperatur70
Tid Vispa en längre stund och drick.
Förvaring Ska förvaras i kylskåpet i lufttäta påsar.
InnehållGrönt te
Dosering4 gram (1 1/2 tsk) matcha / 150ml
Lagring1 år
Recensioner
Kvalitet 
2016-12-21

Prisvärt.

Ett mycket gott matcha te som gav ett härligt fluffigt skum när man vispade det.

  Kvalitet 
  2016-06-14

  5 av 5 från mig

  Tycker inget matcha te jag funnit hittills konkurrerar ut denna Matcha. Mycket för pengarna och hög kvalité på smak o konsistens.

   Kvalitet 
   2016-05-31

   Känns lyxigt!

   Super gott matcha te med en djup klar grön färg.

    Kvalitet 
    2016-05-17

    Stor sötma.

    Mitt första japanska matcha och jag tycker att den är helt fantastisk.

     Kvalitet 
     2016-05-12

     Mitt absoluta favorit.

     Väldigt välsmakande matcha och att det dessutom är hälsosamt är ett extra plus!

      Skriv din egen recension !

      Skriv din egen recension

      Organic Yabukita Supreme Matcha Te

      Organic Yabukita Supreme Matcha Te

      AUTENTISKT  SKICKAS SAMMA DAG

      Skriv din egen recension

      Missa inte att några av dessa produkter