Menghai Banzhang tebuskar Svart Pu-erh 357g

  • 1 te-kaka 357g

Smakprofil

Lagrat pu-erh te från året 2007. Höggradigt råmaterial av vilda tebuskar. Torr smak av detta te innehåller: honung, torkade frukter, lite regn och doften av brinnande ved i eldstaden. Förmodligen nu kommer du att känna denna doft ännu tydligare. Färgen på detta te är mörk-cognac. Låt det inte överbrygga. Fånga ögonblicket i tebryggningen mellan honungswhisky och konjak. Detta är nyckeln till optimal smak. Hög koncentration av knoppar i tekaka ger alltid en specielt effekt. Lite fluff från knopparna under djup jäsning förvärvar alltid mörk-orange färg och ger detta te en tät och djup färg.

Arom av bryggt te innehåller behaglig bark och nötter. Om du aldrig smakat svart pu-erh te förut kommer du förmodligen att bli överraskad av dessa föreningar. Men om du är bekant med mörka pu-erh teer, ler du förmodligen nu.  Det här är ett mycket trevligt mörkt pu-erh te med en djup smak. Och en lång härlig eftersmak. Det är en skatt när det gäller kostnad och kvalitet. Vi kan inte övertyga dig själva, oavsett om du gillar det eller inte. Det här kan bara du bestämma. Förmodligen kommer denna tekaka att avslutas tidigare än allt annat i köket. 

OBS! Teet kommer ifrån Banzhang Shan bergen i Guangdong provinsen och har bearbetats i traditionell metod.Smakprofil blommande te
Mer information
Vattentemperatur100
Tid2-3 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållPu-erh te
Dosering1 bit - 5 gram / 250 ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner

LÄGG TILL EGEN RECENSION

Menghai Banzhang tebuskar Svart Pu-erh 357g

Menghai Banzhang tebuskar Svart Pu-erh 357g

FRI FRAKT  SKICKAS SAMMA DAG

LÄGG TILL EGEN RECENSION

Tillbehör
Missa inte att några av dessa produkter