Xiaguan Taiwan Grön Pu-erh 100g

Beställ denna produkt och samla upp 14 poäng . Lös in 14 poäng och få en rabattkupong med 7 kr .


149 kr

FRI FRAKT OCH SMAKPROV VID KÖP ÖVER 400 KR.

  • 100 gram

Smakprofil

Detta Xiaguan Taiwan grönt pu-erh te av år 2012 skörd är ett nyare Xiaguan fabrik recept som har producerats sedan 1989! Råmaterial av högsta kvalitet processeras genom den traditionella metoden. Detta underbart te öppnar sig med en liten rökighet som om man går i en dimmig skog fångar den avlägsna doften av en vedbrand som brinner. Doften är ”fet” och mättad.

Teet har en balanserad smak, fyllig, mjukt, gräddigt, lite sötaktig och fruktig med blommiga toner och en ton av bra rökighet. Ett extremt trevligt  grönt pu-erh te, mer än väl värt sitt pris! Definitivt är det bästa valet för dem som vill komma igång med högkvalitativa gröna pu-erh. Perfekt för jämförelse med vårt annat gröna pu-erh från samma Xiaguan fabrik i Tullin — Xiaguan Tuo Cha grönt pu-erh. Teet har en helt ovanlig förpackning och kan vara bra som en perfekt present till teälskare eller åt dig själv.

OBS! Detta teet kan bryggas upp till 5 gånger på samma bladsats. Det här är ett autentiskt te som produceras av Xiaguan fabrik i Yunnan-provinsen, Kina.


bangtong.pngKinesiskt te map

Mer information
Vattentemperatur90
Tid1-2 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållPu-erh te
Dosering1 bit - 7 gram / 250 ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner

LÄGG TILL EGEN RECENSION

Xiaguan Taiwan Grön Pu-erh 100g

Xiaguan Taiwan Grön Pu-erh 100g

PERFEKT FÖR NYBÖRJARE  SKICKAS SAMMA DAG

LÄGG TILL EGEN RECENSION

Missa inte att några av dessa produkter