Stora Kungliga Knoppar Svart Pu-erh 357g

Beställ denna produkt och samla upp 59 poäng . Lös in 59 poäng och få vid nästa order en rabattkupong med 30 kr .


595 kr

SLUT I LAGER

  • 1 te-kaka 357g

Smakprofil

Menghai Xianti Co fabriken i Menghai prefektur, Yunnan är en av de kända tefabriker i Kina som tillverkar höggradiga pu-erh tekakor av naturlig rå material. Deras produktion är baserad i deras val av högkvalitativa råvaror, blandnings och processtekniker. Den här fabriken märkets pu-erh te är välkänt för dess välbalanserade komplexa smak och intressant starkt framträdande eftersmak. 

Smaken är ren, kryddig, lite rökig, klart samt mjukTydligt åldrande har inte samma effekt på moget som det gör på grönt (rå) pu-erh te men lagring av teet i 10 år tillåter verkligen att mustiness som orsakas av mogningsprocessen att försvika. Detta te har lagrats sedan 2006 vilket gör den extremt ren smak och mjukare än den nyskapade mogna svarta pu-erh. Det gör en utmärkt digestif efter en tung måltid med rengöring och mineralitet. Den här är perfekt mogna pu-erh för dagligdrinkning.

Varma doften är ”fet” och mättad med ett inslag av olika kryddor. Här känns en trevlig söt arom. Här finns eftersmaken av rörsocker, men också en nästan ask-artad bränd smak. Teet kan bryggas upp till 10 gånger på samma bladsatsOm ni vill höja nivån med pu-erh-spel erbjuder vi er en speciell slitstark kniv för pu-erh te.

OBS! Teet fick ett guldpris som den bästa svart pu-erh på Guangzhou Tea Expo 2006.


Smakprofil blommande te

Mer information
Vattentemperatur100
Tid2-3 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållPu-erh te
Dosering1 bit - 5 gram / 250 ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner

LÄGG TILL EGEN RECENSION

Stora Kungliga Knoppar Svart Pu-erh 357g

Stora Kungliga Knoppar Svart Pu-erh 357g

FRI FRAKT  SKICKAS SAMMA DAG

LÄGG TILL EGEN RECENSION

Missa inte att några av dessa produkter