Menghai Dazhe 1601 Grön Pu-erh 357g

Beställ denna produkt och samla upp 69 poäng . Lös in 69 poäng och få vid nästa order en rabattkupong med 35 kr .


  • 1 te-kaka 357g

Smakprofil

Detta gröna pu-erh teet kommer ifrån södra Yunnan-provinsen liksom är alla bästa pu-erh teerna. Tillverkas av välkända fabriken av höggradig råmaterial. För att tillverka det här komplex teet krävs det känsla av välutbildade hantverkare, från teplockare som väljer de rätta stora bladen från mao cha till te mästaren som övervakar varje steg i tillverkningen.

Detta är en väldigt trevlig tekaka gjort av vackra, ljusa och stora teblad. Teet handplockades från naturliga vilda tebuskar och gamla teträd. De större bladen lämnades kvar i Jinggu, i hjärtat av Yunnan-provinsen i ett år för att "svettas" och de blev pressades sedan in i dessa härliga kakor. En speciellt typ av bladsplockning ger tesorten ett underbart utseende och känsla med mycket aroma. Aromen är fylld med nötter med fruktiga inslag och viss rökighet. En ren välbalanserad smak och mycket långvarig vid rätt bryggningen. Under bryggningsprocessen erhåller tebladen en honunglik sötma med en underbar, viskös smörjande munkänsla. Denna eleganta gröna te-kaka har en väldig bra potential och kvalitet.
 

Ett härligt komplex pu-erh te  om är idealisk för att slingna ner efter en lång dag. 
Detta är en tekaka för kunder som inte bara är teälskare, utan även håller på att lära sig att förstå hur ett bra grönt pu-erh te skall vara.

OBS! Pu-erh kan bryggas upp till 10 gånger på samma bladsats. Årgång: 2011.

Mer information
Vattentemperatur90
Tid1-2 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållPu-erh te
Dosering1 bit - 5 gram / 250 ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner

LÄGG TILL EGEN RECENSION

Menghai Dazhe 1601 Grön Pu-erh 357g

Menghai Dazhe 1601 Grön Pu-erh 357g

FRI FRAKT  SKICKAS SAMMA DAG

LÄGG TILL EGEN RECENSION

Tillbehör
Missa inte att några av dessa produkter