NanJian 702 Grön Pu-erh 380g

  • 1 te-kaka 380g

Smakprofil
Den klassiska ursprungliga gröna pu-erh kaka tillverkades av den berömda Nan Jian tefabriken i Yunnan. En blandning av högkvalitativt råmaterial från Wu Linag berg, Lincang och Ai Lao områden med en tonvikt på att skapa en skarp erfarenhet både i doft och smak. Det här grönt pu-erh teet kommer ifrån södra Yunnan-provinsen liksom är alla bästa pu-erh teerna. För att tillverka det här fint teet krävs det känsla av välutbildade hantverkare, från teplockare som väljer de rätta laden till te mästaren som övervakar varje steg i tillverkningen. 

Den här är en väldigt trevlig tekaka som består av vackra, ljusa och stora teblad. Aromen är fylld med nötter, torkade plommon, fruktiga inslag och viss rökighet. Under bryggningsprocessen erhåller tebladen blommiga inslag med nyanser av skog och äng. Mycket aromatisk tekaka med mjuk, tjock och skarp smak! En ren välbalanserad fruktig smak. Det är charmerande nu och kommer att mogna med åren. Detta är en tekaka för kunder som inte bara är teälskare, utan även håller på att lära sig att förstå hur ett nog billigt och ärligt grönt pu-erh te skulle vara.

OBS! Perfekt för bryggning i vår stor glas gaiwan. Teeet kan bryggas upp till 8 gånger på samma bladsats. Tekakan väger 380 gram, årgång 2013.
Mer information
Vattentemperatur100
Tid2-3 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållPu-erh te
Dosering1 bit - 10 gram / 200 ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner

LÄGG TILL EGEN RECENSION

NanJian 702 Grön Pu-erh 380g

NanJian 702 Grön Pu-erh 380g

FRI FRAKT SKICKAS SAMMA DAG

LÄGG TILL EGEN RECENSION

Missa inte att några av dessa produkter