Organic NanJian 703 Svart Pu-erh 357g

420 kr

FRI FRAKT OCH SMAKPROV VID KÖP ÖVER 400 KR.

  • 1 te-kaka 357g

Smakprofil

Tefabriken NanJian i Tulin har en lång historia på över 30 år med production av högkvalitativa pu-erh tesorterna. Deras produktion är baserad i deras val av högkvalitativa råvaror, blandnings och processtekniker. NanJian märkets pu-erh te är välkänt för dess välbalanserade komplexa smak och söta eftersmak. Billig nog att njuta utan att egentligen behöva ge det uppmärksamhet.

Det torra blad luktar fantastiskt — som fint mörkt pu-erh te med aningar av lönnsirap. Våt varmt doft är mjuk med ett inslag av kryddor. Detta te är mjuk och behaglig att dricka. De fina bladen ger en gyllenröd dryck. Mycket mörkt och maltigt, Smaken på teet är klart, mjuk, fylligt, lite beskt men absolut inte bittert. Härliga toner av lönnsirap! Eftersmak av rårörssocker, men också en nästan ask-artad bränd smak. Mycket tilltalande!

Vi skulle definitivt rekommendera smaka det här trevligt te som funkar bra som vardagste, men som också är komplext och känns högkvalitativt.

OBS! Teet är ekologiskt certifierad av Organic Food Development Center (OFDC) i Kina. Detta pu-erh te kan bryggas upp till 8 gånger på samma bladsats. Skörd 2015.
Mer information
Vattentemperatur100
Tid2-3 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållPu-erh te
Dosering1 bit - 10 gram / 200 ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner

LÄGG TILL EGEN RECENSION

Organic NanJian 703 Svart Pu-erh 357g

Organic NanJian 703 Svart Pu-erh 357g

EXKLUSIVT  SKICKAS SAMMA DAG

LÄGG TILL EGEN RECENSION

Missa inte att några av dessa produkter