Fei Bing Svart Pu-erh te 100g

169 kr

FRI FRAKT OCH SMAKPROV VID KÖP ÖVER 400 KR.

 • 1 te-kaka 100g

Smakprofil

Pu-erh kaka i radien är bara 4 mm tunn och 100 gram lätt! Fantastiskt exteriör och sensationell smak! Tillverkad av högkvalitativt te-material med hög koncentration av knoppar. Lätt att smula med dina händer. Lättsam. Skön. Har dess externa personlighet. Ta en titt!

Denna typ av komprimerings-te har nyligen introducerats på marknaden. Idag finns det bara enstaka exemplar. Och vi är övertygad om att det kommer att bli en ny te-trend under de närmaste kommande åren. Låt oss brygga det och värdera. Vi är kära i detta te. Och nu är det viktigaste att förklara det för dig.

Torr smak av detta te innehåller: torv, svamp, honung, nötter, vått trä, oktober, regn, eldstad. Förmodligen nu kommer du att känna denna doft ännu tydligare. Färgen på detta te är mörk-cognac. Om några sekunder kommer det att ändras till djup olja. Låt det inte överbrygga. Fånga ögonblicket mellan honungswhisky och konjak. Detta är nyckeln till optimal smak. Ofiltrerat te är normalt och bra. Vet du varför? Det är te-knopparna som spelar roll. Hög koncentration av knoppar ger alltid en sådan effekt. Lite fluff från knopparna under djup jäsning förvärvar alltid mörk-orange färg och ger detta te en tät och djup färg.

Arom av bryggt te innehåller behaglig bark och nötter. Om du
​​aldrig smakat mörkt Pu-ehr förut kommer du förmodligen att bli överraskad av dessa föreningar. Men om du är bekant med mörka Pu-ehr-teer, ler du förmodligen nu.

Detta är ett mycket trevligt te. Med en djup smak. Och lång vacker eftersmak. Det är en skatt när det gäller kostnad / kvalitet. Vi kan inte övertyga dig själva, oavsett om du gillar det eller inte. Det här kan bara du bestämma. Om du ber om vår åsikt - skulle vi säga, köp två! Förmodligen kommer denna te-kaka att avslutas tidigare än allt annat i ditt kök. 

OBS! Detta pu-erh kan bryggas upp till 5 gånger på samma bladsats. Årgång 2017.

LÄS MER OM PU-ERH TE
Kinesiskt te map
Mer information
Vattentemperatur100
Tid2-3 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållPu-erh te
Dosering7 gram (ca 1msk) / 200ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner
Kvalitet 
2018-09-04

Ett välsmakande puerh-te.

välbalanserad och med dominerande jordig ton.

  Kvalitet 
  2018-09-04

  Ett utmärkt pu-erh te för priset.

  Mild men samtidigt komplex smak.

   LÄGG TILL EGEN RECENSION !

   LÄGG TILL EGEN RECENSION

   Fei Bing Svart Pu-erh te 100g

   Fei Bing Svart Pu-erh te 100g

   PERFEKT FÖR NYBÖRJARE  SKICKAS SAMMA DAG

   LÄGG TILL EGEN RECENSION

   Missa inte att några av dessa produkter