Tehem Huang Supreme Svart Pu-erh

129 kr

SLUTSÅLT

 • 50 gram
 • 100 gram

Smakprofil
Det är ovanligt att hitta detta Pu-erh te på lösvikt i Europa. Det är synd eftersom man ofta kan hitta riktiga skatter bland löst Pu-erh te.  Detta svarta Shu Pu-erh te är ekologiskt odlat och gjort på stora blad. Tehem Huang svart Pu-erh te kan dateras tillbaka till 2006 – och det har en fantastisk smak. Det är starkt, minnesvärt och emotionellt. Denna sort har en jordig, nyansrik smak med inslag av mandel och lite mörkt chocklad. Vi vet att vi måste vara objektiva i våra recensioner, men vi kan inte låta bli att avslöja att vi är mer imponerade av denna sort än alla våra andra Pu-erh-teer. Vi provar många olika sorters te varje dag, det är en del av vårt jobb, men om vi skulle bygga en kopp te åt oss själva skulle vi vanligtvis välja det detta Raw Shu Pu-erh te. Det har en alldeles särskild plats hos oss.

Detta te har växt och producerats i Yunnan-provinsen. Där förvaras det i ett enormt lerkrus. När vi besöker vår leverantör i Yunnan har vi sett att han använder en liten trappa för att komma åt teet från 500 kilo kruset.

När det gäller te i vårt dagliga liv så gör det verkligen skillnad. Det spelar ingen roll om du är kvinna, man, barn eller vuxen – det här teet är riktigt bra för dig. Om du är intresserad av att gå ned i vikt, bibehålla en fin figur eller minska ditt blodtrycket så är det här teet för dig. Förutom detta så har det en underbar smak och är mycket njutbart att dricka.

OBS! Årgång 2004! Teet är 13 år gammal. En sällsynt sort av svart pu-erh te. Helt tillverkat för hand. Detta te kan bryggas upp till 10 gånger på samma bladsatsMer information
Vattentemperatur100
Tid2-3 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållPu-erh te
Dosering7 gram (ca 1msk) / 200ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Recensioner
Kvalitet 
2016-12-20

Lagomt jordigt med nöt-syrliga smaken

Ett gott Pu-erh te som man vill det ska smaka.

  Kvalitet 
  2016-06-09

  Bra svart pu-erh.

  Ett utav mina favorit teer. Känns väldigt lyxig för mig, mer än de dyrare teer som finns här på sidan.

   Kvalitet 
   2015-11-26

   Lyxig känsla, gott

   Smaken är god, men kan kräva lite tillvänjning.

    Kvalitet 
    2015-10-13

    Gott puerh !

    Fick detta te väldigt snabbt, upplevde bra tekvalité
    på det vi beställt!! Mkt nöjd :)

     Skriv din egen recension !

     Skriv din egen recension

     Tehem Huang Supreme Svart Pu-erh

     Tehem Huang Supreme Svart Pu-erh

     EXKLUSIVT  SKICKAS SAMMA DAG

     Skriv din egen recension

     Missa inte att några av dessa produkter