Blandade Menghai Mini Te-kakor Svart Pu-erh

Beställ denna produkt och samla upp 11 poäng . Lös in 11 poäng och få en rabattkupong med 6 kr .


110 kr

FRI FRAKT OCH SMAKPROV VID KÖP ÖVER 400 KR.

 • 50 gram
 • 100 gram

Smakprofil
Det är ett högkvalitativa svarta tuo cha pu-erh i form av små mini te-kakor direkt från Yunnan-provinsen, Menghai. Detta te är mycket populärt hos nybörjare tedrickare. Det är en av de mest köpta pu-erh teer mellan alla våra tesorter. Våra mini te-kakor är gjord med pressade hela blad av hög kvalitet och det är mest bekväma pu-erh i te världen. Bryggningen av detta te är alltid mycket lätt! Ta en te-kaka och tesil, sätta vattenkokare, häll kokande vatten — klart!

Benämningen Tuo Cha betyder fågelbo på kinesiska och kommer sig av formen som man pressat tebladen till på dessa mini praktiska portionsknappar pu-erh te.  Varje liten mini Tuo Cha är packad i tunt papper och lätt att ta med till exempelvis på jobbet. Smaken är kraftfull med fruktiga och jordiga noter, ibland med eftersmaken av plommon eller mörk choklad

Försök att lägga till en droppe mjölk eller honung. Passar också alldeles utmärkt som sällskap till mörk choklad. Vi är helt övertygad att ni kommer att njuta! Det här svart pu-erh är ett positivt te och ger en kinesisk optimism för hela dagen! Vi rekommenderar placera en mini tekaka eller även hälften i en sil. Silen kommer att hålla brutna blad ur din te. Passar också alldeles utmärkt som sällskap till mörk choklad. Supergott i kombination med vårt Lilja bommande te (1 - 2 blommor per mug).

Vänligen förväxla inte våra högkvalitativa mini pu-erh te-kakor med andra lägre klasser som finnas på marknaden. Den lägsta klassen säljer vi inte.

OBS! En te-kaka räcker för en tepanna 250mlVi erbjuder 4 (fyra) blandade te-kakor av mörka pu-erh i ett paket. En praktisk vardagsförpackning.

LÄS MER OM MINI TUO CHA PU-ERH TE
Kinesiskt te map
Mer information
Vattentemperatur100
Tid2-3 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållPu-erh te
Dosering1 bit - 7 gram / 250 ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner
Kvalitet 
2016-12-20

Mycket gott puerh te!

Fick det som test, men kommer definitift köpa mer :)

  Kvalitet 
  2016-09-23

  Rejäl svart pu-erh!

  Det tar nog lite tid innan jag lär sig uppskatta detta te :)

   Kvalitet 
   2016-03-08

   Bra svart pu erh te

   Lika gott som jag kom ihåg att det var

    Kvalitet 
    2016-01-18

    Kanonbra dagligt te!

    Helst dricker jag dessa svarta pärlor som de är, utan tilltugg, men de passar också alldeles utmärkt som sällskap till mörk choklad.

     LÄGG TILL EGEN RECENSION !

     LÄGG TILL EGEN RECENSION

     Blandade Menghai Mini Te-kakor Svart Pu-erh

     Blandade Menghai Mini Te-kakor Svart Pu-erh

     AUTENTISKT  SKICKAS SAMMA DAG

     LÄGG TILL EGEN RECENSION

     Missa inte att några av dessa produkter