Blandade Menghai Mini Te-kakor Svart Pu-erh

69 kr

FRI FRAKT OCH SMAKPROV VID KÖP ÖVER 350 KR.

 • 50 gram
 • 100 gram

Smakprofil
Det är ett högkvalitativa svarta Tuo Cha Shu Pu-erh i form av små mini te-kakor direkt från Yunnan-provinsen, Menghai. Detta te är mycket populärt hos nybörjare tedrickare. Det är en av de mest köpta puerh teer mellan alla våra tesorter. 

Mini Tuo Cha puerh te är gjord med pressade hela blad av bra kvalitet och det är mest bekväma puerh i te världen. Bryggningen av detta te är alltid mycket lätt! Ta en tuo cha kaka, sätta vattenkokare, häll kokande vatten — klar. Mini Tuo Cha kallas för det snabbaste te i te världen. När det finns ingen tid för teceremonin då tas detta mini tuo cha pu-erh. Kvalitativ Mini Tuo Cha är välsmakande och hälsosamt alternativ till andra inte dyra kinesiska teer.

Benämningen Tuo Cha betyder fågelbo på kinesiska och kommer sig av formen som man pressat tebladen till på dessa mini praktiska portionsknappar pu-erh te.  Varje liten mini Tuo Cha är packad i tunt papper och lätt att ta med till exempelvis på jobbet. Smaken är kraftfull med fruktiga och jordiga noter, ibland med eftersmaken av plommon.

Försök att lägga till en droppe mjölk eller honung. Passar också alldeles utmärkt som sällskap till mörk choklad. Vi är helt övertygad att ni kommer att njuta! Det här svart pu-erh är ett positivt te och ger en kinesisk optimism för hela dagen! Perfekt för blandning med vårt Blommande Te Lilja. Vi rekommenderar placera en mini tekaka eller även hälften i en sil. Silen kommer att hålla brutna blad ur din te.


Vänligen förväxla inte våra premium mini pu-erh te-kakor med andra lägre klasser som finnas på marknaden. Den lägsta klassen säljer vi inte eftersom de är gjorda av tefjädrar som sopas upp av golvet på en fabrik efter jäsningsprocessen och är helt orena!

OBS! En te-kaka räcker för en tepanna 300ml, och en halva räcker för en muggVi erbjuder två blandade te-kakor (två tesorter av svart pu-erh) i ett paket. En praktisk vardagsförpackning. Skörd 2012. 

Mer information
Vattentemperatur100
Tid2-3 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållPu-erh te
Dosering1 bit - 7 gram / 250 ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner
Kvalitet 
2016-12-20

Mycket gott puerh te!

Fick det som test, men kommer definitift köpa mer :)

  Kvalitet 
  2016-09-23

  Rejäl svart pu-erh!

  Det tar nog lite tid innan jag lär sig uppskatta detta te :)

   Kvalitet 
   2016-03-08

   Bra svart pu erh te

   Lika gott som jag kom ihåg att det var

    Kvalitet 
    2016-01-18

    Kanonbra dagligt te!

    Helst dricker jag dessa svarta pärlor som de är, utan tilltugg, men de passar också alldeles utmärkt som sällskap till mörk choklad.

     Skriv din egen recension !

     Skriv din egen recension

     Blandade Menghai Mini Te-kakor Svart Pu-erh

     Blandade Menghai Mini Te-kakor Svart Pu-erh

     AUTENTISKT  SKICKAS SAMMA DAG

     Skriv din egen recension

     Missa inte att några av dessa produkter