Organiс Jia Ji Svart Pu-erh Te 100g

129 kr

FRI FRAKT OCH SMAKPROV VID KÖP ÖVER 350 KR.

 • 1 te-kaka 100 gram

Smakprofil
De flesta av tillverkarna av te i Kina producerar Pu-erh i form av Tuo Cha. Benämningen Tuo Cha betyder fågelbo på kinesiska och kommer sig av formen som man pressat tebladen till på dessa mini praktiska portionsknappar pu-erh te. De skiljer sig i smak, eftersmak, doft och naturligtvis, priset. Hitta en "pärla" bland dessa typer av pu-erh är ett stort problem! Detta är en svår uppgift som kommer att ta lång tid.

Här är stjärnan i vår te samling - nyttig Pu-erh Tuo Cha Jia Ji. Detta Shu Yunnan Pu-erh te har samlats in och behandlats under hösten 2004 i Yunnan-provinsen. Tillverkas vid fabriken: Hishuangbanna Menghai Menghai Sha Sha Shang Ye Du Xian Ze Ren Gong Si. Det här teet blandas med hög kvalitet mogen från olika fermentationssatser för att uppnå en smak som är både stark och söt/mjuk samtidigt, balanserad med jordiga toner och en ton av rökighet. Bladen är fermenterad vilket ger en del av styrkan av rå svart kinesiskt Pu-erh te. Teet är hårdpressat går att lagra i många år till.

När ni kommer att brygga vårt Jia Ji svart pu-erh te, koncentrera sig på detta läckra och vackra te. Stanna en stund i den här världen med ovanliga doft och smak. Efter ett tag du kommer tillbaks till den verkliga världen av en ny människa. 

OBS! Detta svart pu-erh passar perfekt för nybörjare. Teet är ekologiskt certifierad av Organic Food Development Center (OFDC) i KinaKakan vägde 100 gram i 2004, men väger nu några gram mindre.  Teet kan bryggas upp till 10 gånger på samma bladsats

LÄS MER OM PU-ERH TE


Mer information
Vattentemperatur100
Tid2-3 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållPu-erh te
Dosering1 bit - 7 gram / 250 ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner
Kvalitet 
2017-03-09

5 av 5 från mig

Det är gott, rostat och mättat, mörkt med russinsötma, lite nötigt och med en svag chokladsmak. Mycket tilltalande!

  Kvalitet 
  2016-01-18

  Precis i min smak.

  Köpte hem större delen av sortimentet pu-erh här och provade detta pu-erh te för första gången ikväll. Ett mycket fräscht och smakrikt pu-erh.

   Skriv din egen recension !

   Skriv din egen recension

   Organiс Jia Ji Svart Pu-erh Te 100g

   Organiс Jia Ji Svart Pu-erh Te 100g

   EXKLUSIVT  SKICKAS SAMMA DAG

   Skriv din egen recension

   Missa inte att några av dessa produkter