Moon Light Vitt Pu-erh Te 400g

449 kr

SLUTSÅLT

  • 1 te-kaka 400g

Smakprofil
Detta är ett vitt pu-erh te producerat från te skördat våren år 2013. Teet är av typen vitt pu-erh, av Yunnan-provinsen, pressat till en kaka på 400 gram. Tillverkare: namnlös privat manufactory i staden Nan Shan. En enkel papper förpackning utan insignier. Helt tillverkat för hand. Endast 300 kakor producerad.

Detta toppklass vitt pu-erh te är helt fantastiskt!  Vitt Pu-erh är den mest eleganta, exklusiva och sofistikerade tesorten. Det är oklart om det är vettigt att fortsätta efter dessa ord en beskrivning? Vänta ett ögonblick! Nu ska vi berätta om det här magnifika pu-erh te mer. Först av allt, är råmaterialet för tilverkning av denna pu-erh kaka en mycket speciell teblad, som kallas 月光 白 (Yue Guang Bai). Yue Guang Bai kan översättas som "Moonlight". Detta te är en korsning mellan de klassiska vita och pu-erh teer.

Aromen är honung, blommor buketter, godis, hö, lite trä och igen honung. Det är helt galna och eleganta aromer! Detta är mer än te och mer än smak. Färgen av teet är guld. Lite grumlig, vilket är den absoluta normen, eftersom teet innehåller mycket täckt med mjuk tupplur i njurarna. Kakan vägde 400 gram 2013, men väger nu några gram mindre.
Kinesiskt te map

Mer information
Vattentemperatur80
Tid2-3 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållVitt te
Dosering7 gram (ca 1msk) / 200ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner

Skriv din egen recension

Moon Light Vitt Pu-erh Te 400g

Moon Light Vitt Pu-erh Te 400g

EXKLUSIVT  SKICKAS SAMMA DAG

Skriv din egen recension

Missa inte att några av dessa produkter