Gu Pu Bing Svart Pu-erh te 100g

195 kr

SLUTSÅLT

 • 1 te-kaka 100 gram

Smakprofil

Detta supreme svart Shu Pu-erh
 är tillverkad av små övre blad med massor av knoppar. Vårt Gu Pu Bing Shu Pu-erh te är ett högkvalitativt ovanlig pu-erh med supreme råmaterial av 2007 års skörd. Teet har både klassiska och ädla arom. Det finns inslag av jordnära och anteckningar av fuktig ved, mossa och torv. Vid bryggningen är densiteten av smaken förbättras. Konfektyr anteckningar, kryddor och knappt märkbar blommor. Smaken på teet är klart, mjuk, lite söt, fylligt och rund med en lång ihållande aftertaste. Inga dominerande färger finns i form av överdriven bitterhet eller strävhet. Detta kallas välbalanserad smak av högkvalitativ mörkt pu-erh te.

Vårt Gu Pu Bing te är ett utmärkt svart puerh te med massor av te knoppar, vilket ger teet en mycket behaglig och välbalanserad smak. Det är ett ärlig och läckra te. Kanske är detta ett av de bästa svarta pu-erh för dem som dricker pu-erh för den första gången. Gu Pu Bing Shu Pu-erh te går att lagra i många år till. Kakan vägde 100 gram i 2007, men väger nu några gram mindre. 

OBS! Täck med kokande vatten och låt stöpa i 30-180 sekunder (beror på hur mörkt ni vill ha ert te) sedan servera bara infusionen. Detta pu-erh te kan bryggas upp till 8 gånger på samma bladsats. Teet är certifierad av China Organic Food Certification Center (COFCC).


GU PU BING SHU PUERH PROVSMAKNING

Mer information
Vattentemperatur100
Tid1-2 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållPu-erh te
Dosering7 gram (ca 1msk) / 200ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner
Kvalitet 
2016-03-16

Bra pu-erh!

Välsmakande, lång snäll nöt-aktig eftersmak. Uppfriskande, även kallt. Tehem skickar alltid bra te.

  Skriv din egen recension !

  Skriv din egen recension

  Gu Pu Bing Svart Pu-erh te 100g

  Gu Pu Bing Svart Pu-erh te 100g

  EXKLUSIVT  SKICKAS SAMMA DAG

  Skriv din egen recension

  Missa inte att några av dessa produkter