Xiaguan Ji Grön Pu-erh 100g

99 kr

FRI FRAKT OCH SMAKPROV VID KÖP ÖVER 350 KR.

 • 100 gram

Smakprofil

Detta Xiaguan Ji Tuo Cha grönt pu-erh te av år 2012 skörd är ett nyare Xia Guan recept som har producerats sedan 2003. Råmaterial av högsta kvalitet processeras genom den traditionella metoden och trycks ihop för att bevaras i dessa släta hypo-allergeniska plastpåsar. Dess ursprungliga förpackning kan användas för långvarigt lagrande i fuktiga och heta klimat. För torrare och svalnare klimat, öppna påsen eller gör hål i påsen för att tillåta snabbare åldrande.

Detta är ett te som ser väldigt fint ut i pressad form: grönaktigt och ljusbrunt. De uppblötta bladen är militär-aktigt bruna och gröna. Doften är ”fet” och mättad. Teet har en balanserad smak, lite kryddig, lite rökig med lite jordiga toner och en ton av bra rökighet. Väldigt gott rent te med en lång eftersmak och en trevlig bitterhet. God och smakful pu-erh för priset! Definitivt är det bästa valet för dem som vill komma igång med högkvalitativ gröna pu-erh

OBS! Detta teet kan bryggas upp till 8 gånger på samma bladsats. Det här är ett autentiskt te som produceras av Xiaguan Tea Factory i Yunnan-provinsen, Kina. Teet är ekologiskt certifierad av Organic Food Development Center (OFDC) i Kina.

Mer information
Vattentemperatur90
Tid1-2 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållPu-erh te
Dosering1 bit - 7 gram / 250 ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner
Kvalitet 
2017-11-15

Ett välsmakande puerh-te.

Jämn och len smak, välbalanserad och med dominerande jordig ton.

  Skriv din egen recension !

  Skriv din egen recension

  Xiaguan Ji Grön Pu-erh 100g

  Xiaguan Ji Grön Pu-erh 100g

  PERFEKT FÖR NYBÖRJARE  SKICKAS SAMMA DAG

  Skriv din egen recension

  Missa inte att några av dessa produkter