Bu Lang Chun Svart Pu-erh 357g

489 kr

FRI FRAKT OCH SMAKPROV VID KÖP ÖVER 350 KR.

Den sista varan i lager.

  • 1 te-kaka 357g

Smakprofil
Det här svart pu-erh teet kommer ifrån södra Yunnan-provinsen liksom är alla bästa pu-erh teerna. Tillverkas av välkända fabriken: Menghai Rui Gong Puer Cha You Xian Ze Ren Gongsi.

Kraftigt, vackert och gott svart pu-erh te skapat från magnifikt supreme råmaterial som odlas i en av de mest kända teregionerna i Kina - Yunnan, i staden Bulan. Den ungefär 45 dagars fermenteringsprocessen är strikt kontrollerad i varje steg för att garantera att teet är konsekvent fermenterat (varken för mycket eller för lite).

Väldigt intensiv arom med inslag av mossa, torkade plommon, hasselnötter och fuktigt trä. Detta svarta pu-erh teet har en djup smak med intressant starkt framträdande eftersmak. En tesmak är inte oangenäm på något sätt, aromen tar andan ur dig vid först inandningen och smaken gör dig inte besviken. Detta te är väldigt fylligt och dess träiga inslag präglas av sötma och härlighet.

OBS! Detta högkvalitativt pu-erh te kan bryggas upp till 12 gånger på samma bladsatsDet finns ett väldigt begränsat antal tekakor i tebutiken. Vi kan inte återbeställa det igen, det tillverkas inte längre. Skörd: 2010.


LÄS MER OM KINESISKT PU-ERH TE 

Mer information
Vattentemperatur100
Tid1-2 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållPu-erh te
Dosering1 bit - 7 gram / 250 ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner

Skriv din egen recension

Bu Lang Chun Svart Pu-erh 357g

Bu Lang Chun Svart Pu-erh 357g

EXKLUSIVT  SKICKAS SAMMA DAG

Skriv din egen recension

Missa inte att några av dessa produkter