Yi Wu Zhi Grönt Pu-erh 357g

395 kr

FRI FRAKT OCH SMAKPROV VID KÖP ÖVER 350 KR.

 • 1 te-kaka 357g

Smakprofil
Mjuk och smart förpackning ni har aldrig sett förut kommer att ge er många positiva överraskningar. Tveka inte att öppna det! Detta te är vackert, mjukt pressas och har hela och fina, mörka i färgen enhetliga blad. Det är tröstande att hålla den i dina händer och bryta den i bitar, även utan en kniv. När detta te är torrt, luktar det skog, ängar och den brännande hettan från Yunnan. När ni brygger te, känner ni landet, havets andetag och stämningen tidigt på morgonen i en fiskeby. Detta grönt pu-erh te är intensivt och fullt av levande smak.

En lockande doft. Teet är klart och rent, med lagom mycket gröna nyanser, strävhet och beska. En aning fruktigt, en aning blommigt i själva smaken och en härlig, grön eftersmak med smöriga toner. Det mest spännande faktumet om detta te är att det finns ingen bitterhet, och om fem år kommer detta te kommer att bli en pärla i många privata samlingar av te. Detta te däremot kommer att bli ett värdefull te som present. Utan tvivel har teet en väldig stor potential och är helt klart en guldklimp. Missa inte chansen att prova det! 

OBS! Teet kan bryggas upp till 8 gånger på samma bladsatsDet finns ett väldigt begränsat antal tekakor i tebutiken. Vi kan inte återbeställa det igen, det tillverkas inte längre. Teet av år 2016 skörd och kommer ifrån Yunnan-provinsen.

LÄS MER OM RENT PU-ERH TE 
Kinesiskt te

 

Mer information
Vattentemperatur100
Tid2-3 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållPu-erh te
Dosering1 bit - 7 gram / 250 ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner
Kvalitet 
2018-02-06

Härligt

Mycket gott, smaken av smörkola är framträdande.

  Kvalitet 
  2017-06-09

  Riktigt gott!

  Härligt pu-erh te. Doften slog knock på mig.

   Skriv din egen recension !

   Skriv din egen recension

   Yi Wu Zhi Grönt Pu-erh 357g

   Yi Wu Zhi Grönt Pu-erh 357g

   EXKLUSIVT  SKICKAS SAMMA DAG

   Skriv din egen recension

   Missa inte att några av dessa produkter