Qian Jia Zhai Grön Puerh 120g

165 kr

FRI FRAKT OCH SMAKPROV VID KÖP ÖVER 400 KR.

 • 1 te-kaka 120g

Smakprofil
I full storlek har denna te-kaka samma radie som en vanlig 357 grams pu-erh te-kaka, men endast 4 mm tunn och 120 gram i vikt. Har ni sett något liknande förut? Teet med hög kvalitet och vackra stora blad. Lätt att bryta i bitar med händerna, tekaka är ung och lydig. Detta te är redan två år gammalt, har ljusguldig färg och smaken innehåller frukt, doft av ängar och träd. Teets doft är mustig, mättad och nog söt och fruktig. Smaken i den första bryggningen är lite söt och fruktig, påminner om vårt organic Ban Pen Tai grönt pu-erh te – alltså mer åt fruktigt grönt te hållet och har en bra balans av mjukt, strävt och gräddigt. Hög aromat intensitet och inte ett enda tecken på bitter, även i eftersmaken. Ljus och delikat syrlighet. Mycket inbjudande te. 

Alla som odlar och plockar detta te, förtjänar mycket respekt, eftersom de investerar sin själ och ödmjukhet i sitt arbete. Qian Jia Zhai grönt pu-erh te som ger mycket känslor i munnen samt ett lugnt tempo i livet. Det ger en positiv stämning och hälsa dagligen. Så håll till godo!

OBS! Detta grönt pu-erh kan bryggas upp till 8 gånger på samma bladsatsPassar även väldigt bra att slöbrygga i stor kanna med mindre blad och lång bryggtid. Teet av år 2015 skörd och kommer ifrån Yunnan-provinsen.

Kinesiskt te
Mer information
Vattentemperatur100
Tid1-2 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållPu-erh te
Dosering1 bit - 10 gram / 200 ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner
Kvalitet 
2017-05-30

Friskt och gott!

Denna blandning är mycket god men se till att inte överdosera. 8 gram är lagom för 250ml.

  LÄGG TILL EGEN RECENSION !

  LÄGG TILL EGEN RECENSION

  Qian Jia Zhai Grön Puerh 120g

  Qian Jia Zhai Grön Puerh 120g

  EXKLUSIVT  SKICKAS SAMMA DAG

  LÄGG TILL EGEN RECENSION

  Missa inte att några av dessa produkter