Organic NanJian 701 Svart Pu-erh 400g

340 kr

SLUTSÅLT

  • 1 te-kaka 400g

Smakprofil

Tefabriken NanJian har en lång historia på över 30 år med production av högkvalitativt pu-erh te. Deras produktion är baserad i deras val av högkvalitativa råvaror, blandnings och processtekniker. NanJian märkets pu-erh te är välkänt för dess välbalanserade komplexa smak och söta eftersmak. Smaken är len och runt. Många infusioner. Billig nog att njuta utan att egentligen behöva ge det uppmärksamhet. 701 Blend är en annorlunda blandning från deras 704 Blend vilken kan man också hitta i vår tebutik. 701 Blend är mer krämig, men saknar inte komplexiteten.

Bekväm förpackning. Lågt pris. Den stora te-kaka väger 400 gram. Aromen är fyllig, stark med toner av torkad frukt. Smaken är tjock, sötaktig och har en god fyllighet. Mycket smakrik, läcker och har hög kvalitet. Vad mer kan man önska sig?

Detta te smakar Guangdong lagring, och är mjuk och behaglig att dricka. 
De stora bladen ger en gyllenröd dryck. Vi skulle definitivt rekommendera smaka det här trevligt te som funkar bra som vardagste, men som också är komplext och känns högkvalitativt.

OBS! Teet är ekologiskt certifierad av Organic Food Development Center (OFDC) i Kina. Detta pu-erh te kan bryggas upp till 8 gånger på samma bladsats. Skörd 2008.
Mer information
Vattentemperatur100
Tid1-2 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållPu-erh te
Dosering1 bit - 7 gram / 250 ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner

Skriv din egen recension

Organic NanJian 701 Svart Pu-erh 400g

Organic NanJian 701 Svart Pu-erh 400g

EXKLUSIVT  SKICKAS SAMMA DAG

Skriv din egen recension

Missa inte att några av dessa produkter