Wu Yi Cha Svart Te

110 kr

FRI FRAKT OCH SMAKPROV VID KÖP ÖVER 400 KR.

  • 50 gram
  • 100 gram

Smakprofil
Wu Yi Cha är ett gott svart kinesiskt te med en tät, rik och minnesvärd smak. Detta te är en ny experimentell odling av växter i västra delen av Wuyishan Bergär ett berg på gränsen mellan Fujian-provinsen och Jiangxi-provinsen i Kina. Det är därför vi bestämde oss nyligen för att inkludera det bland våra produkter,  det var vår uppgift att ge fler en möjlighet att uppleva detta underbara te.

Smaken är otroligt söt med en litet rostad kaffesmak och mörk choklad. Teet är extremt "visköst" och eftersmaken är rik och flätig! Ett höggradigt svart te som ger en komplicerad men lättillgänglig upplevelse! Smakupplevelsen påminner om väldoftande nylagat bröd med ett klick smältande, sött honungssmör på toppen, och i kombination med underbar doften av rostad kaffe den är detta te en lyx alla borde pröva att unna sig. 

Det är ett sällsynt te i Sverige som inte ska drickas om man har bråttom. Det ska bryggas under lugna former och avnjutas långsamt i små klunkar.  Passar perfekt för bryggningen i vår stor glas gaiwan.

OBS! Teet kan bryggas upp till 7 gånger på samma bladsats. Skörd 2018.svart kinesiskt te

Mer information
Vattentemperatur80
Tid1-2 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållSvart te
Dosering7 gram (ca 1msk) / 200ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner

LÄGG TILL EGEN RECENSION

Wu Yi Cha Svart Te

Wu Yi Cha Svart Te

EXKLUSIVT  IMMUNFÖRSVARET

LÄGG TILL EGEN RECENSION

Missa inte att några av dessa produkter