Supreme Röd Hai Yinzhen Svart-Guld Te

89 kr

FRI FRAKT OCH SMAKPROV VID KÖP ÖVER 350 KR.

 • 50 gram
 • 100 gram

Smakprofil

Tehem Supreme Röd Hai Yinzhen Svart-Guld Te har en fräsch och fyllig smak med en läcker chokladarom och en rik, maltig smak. Detta svarta te gör sig utmärkt på egen hand, men gör sig också bra tillsammans med mjölk för en intressant smak och komplexitet. Detta svarta kinesiska te har lätt en förhäxande effekt – mysticismen ihopkopplat med detta te börjar redan då du först öppnar förpackningen. Röd Hai Jin är en av de vackraste kinesiska teerna. Alla tebladen är släta, identiska, krispiga och glänsande.

Doften av detta te i torr form är otroligt lätt och harmonisk - färska bakverk, choklad och nötter. Smaken av teet får lätt hjärtat att slå lite fortare – här finns inslag av först tallskog och rök som övergår i gröna äpplen med katrinplommon, honung och nötter och sedan högsommarvärme med solen på sin höjdpunkt och slutligen kvällen med sina gnistande stjärnor.

Det är mycket svårt att hitta detta te utanför den inhemska marknaden. Röd Hai Jin Svart-Guld Te bryggs i hett vatten (90-95 grader).

OBS! Helt tillverkat för hand. Teet består endast av teknoppar. Perfekt för blandning med vårt Lilja bommande te (2-3 gram per mug).


SUPREME RÖD HAI JIN SVART TE PROVSMAKNING

Mer information
Vattentemperatur90
Tid3-4 minuter
FörvaringSka behållas som vanligt te.
InnehållSvart te
Dosering5 gram (ca 2 tsk) / 200 ml
TipsBryggs flera gånger på samma blad.
Lagring3 år
Recensioner
Kvalitet 
2016-10-06

Gott!

Lagom kraftfull smak!

  Kvalitet 
  2016-03-08

  Gott te

  bra pris, god eftersmak.

   Skriv din egen recension !

   Skriv din egen recension

   Supreme Röd Hai Yinzhen Svart-Guld Te

   Supreme Röd Hai Yinzhen Svart-Guld Te

   EXKLUSIVT  SKICKAS SAMMA DAG

   Skriv din egen recension

   Missa inte att några av dessa produkter