Stor glas gaiwan — 130 ml

195 kr

SLUT I LAGER

 • 1 autentisk gaiwan

Smakprofil

Autentisk kinesisk gaiwan är oersättlig teanordning. Om du just har lärt dig hur du använder den, vet du att Gaiwan avslöjar tesmak och smaker. Men medborgare från ett antal kinesiska kantoner kommer sannolikt inte att vara oense med dig. Gröna tesorter odlas här, och man tror att utseendet på te är den viktigaste indikatorn på dess kvalitet. Och estetiken för att brygga är viktigt, som inget annat. Och när du brygger måste du titta på tebladets beteende. Detta är en tradition.

Därför används i dessa kinesiska kantoner glasvaror, och oftast kan du se hur te bryggs i tvåhundra gram transparenta glas. Vi argumenterar inte med kineserna, men accepterar aldrig en sådan metod för bryggning. För att brygga grate te och följa lokala traditioner, har vi upptäckt glasgaiwan. Glasgaiwan är ett superkompromiss. Medan du brygger ditt te kan du titta på den magi som händer med tebladen. Det är otroligt intressant att brygga vårt Zhu Ye Qing grönt te eller Meng Ding Gan Lu grönt te i ett glas gaiwan. Du kan titta på dans när knoppar stiger vertikalt i rader och släpper sedan upp och ner. Det är ännu mer underhållande att brygga grönt oolong Tie Guan Yin — du kommer att vara medveten om hur det vänder sig från vridna klumpar till stora och stolta löv. Detta är som ett akvarium. Och det här är te-meditation.

Genomskinlig gaiwan kommer definitivt att ge dig nya visuella känslor från te. Ett gaiwan-set bestående av tekopp, lock och tefat, gjord av tjockt klart glas för bättre isolering och teuppskattning. 


OBS! 10 cm bred på bredaste stället och 8 cm hög. Volymen är 130ml.

köp gaiwan tebutik online

BRYGGA TE I GAIWAN PÅ RÄTT SÄTT
Recensioner
Kvalitet 
2018-09-25

Gaiwan har en perfekt storlek för en

är både vacker och användbar.

  Kvalitet 
  2018-06-27

  fungerar bara bra!

  Detta är min första gaiwan. Det är lätt, välisolerat och häller väl. Jag har absolut INGET negativt att säga om denna gaiwan.

   Kvalitet 
   2018-06-09

   Gaiwan

   En mycket vacker liten glasgawain!
   Den lyfter teupplevelsen till en ny nivå!

    LÄGG TILL EGEN RECENSION !

    LÄGG TILL EGEN RECENSION

    Stor glas gaiwan — 130 ml

    Stor glas gaiwan — 130 ml

    AUTENTISKT  SKICKAS SAMMA DAG

    LÄGG TILL EGEN RECENSION

    Missa inte att några av dessa produkter