Traditionell Cha Hai teset av porslin

Beställ denna produkt och samla upp 53 poäng . Lös in 53 poäng och få en rabattkupong med 27 kr .


530 kr

FRI FRAKT OCH SMAKPROV VID KÖP ÖVER 400 KR.

DEN SISTA VARAN I LAGER.

  • 1 tekanna med två tekoppar

Smakprofil

Kinesiska teredskap är ett otroligt konservativt ämne. Porslin gaiwan och lerkärl håller ett monopol här i århundraden. Men ibland kan man hitta neoklassiska objekt som är praktiska och roliga att använda.

Det är inte lyckligt ofta. Men när det händer - kan man inte bara gå vidare. Framför dig är en vacker bordsduk. Låt oss titta inuti. Det finns en unik tekanna från matt vitt porslin. Den har vävning på vattenkokarens handtag. Dess lock är anslutet till kroppen med en dekorativ koppel. Volymen är 140ml. Tekannan har en exakt öppen tut och ett filter som blockerar stora teblad.

Trevlig att brygga te och använda. Det bränner inte händer och den har en fantastisk design. Denna enhet är något mellanliggande mellan en klassisk gaiwan och en kinesisk tekanna. Men det är mycket bekvämare än det första. Och mer intressant än den andra. En estetisk teset av av vitmatt porslin. Tekannan är av porslin med tjockare väggar samt den har en grov sil i pipen. 

Två vita harmoniska tekoppar i samma motiv har en förlängd volym - 50ml vardera. Lätt att hålla i handen och matt porslin är bekvämt för dina fingertoppar. Gruppen är utrustat med ett säkert skåp av starkt tyg och solitt skumgummi. Den passar perfekt i bilens handskfack, i kontorslådan och på en hylla och är väldigt bekväm att ta med dig till naturen. Tre delar av porslinsredskap, förpackade i en säker mjuk låda. Njut av! 

Teset passar perfekt vid servering av alla våra tesorter.

OBS! Tekannan är med en volym på 150ml och tekoppar rymmer 50ml. Matt vitt porslin.
Recensioner

LÄGG TILL EGEN RECENSION

Traditionell Cha Hai teset av porslin

Traditionell Cha Hai teset av porslin

 SKICKAS SAMMA DAG  PERFEKT SOM PRESENT

LÄGG TILL EGEN RECENSION

Missa inte att några av dessa produkter