Autentisk Yixing gaiwan teset

 • 1 gaiwan och kopp

Smakprofil

Den här är en traditionell keramisk tekanna och tekopp från välkänd Yixing, även känt som zisha, är en typ av lera från Jiangsu-provinsen i Kina som ofta används för att göra tedon såsom tekannor, gaiwan, koppar, muggar och så vidare. Yixing namnet kommer från staden Yixing i Jiangsu i södra Kina. Staden är berömd för sina många hantverksmän som tillverkar tekannor av högsta klass. De skickligaste av dessa gör endast några få kannor per vecka, helt för hand, medan andra förlitar sig på produktion i högre kvantitet.

En härlig "lätt bryggning" gaiwan för kinesiskt te med en harmoniska tekopp i samma motiv. Gruppen gjort av Yixing zisha-lera för att ge er den bästa möjliga teupplevelsen. Välj te, lägg det i gaiwan och sötta igång bryggningen. Ni behöver inte bränna fingrarna och försöker hålla locket på plats. Det är lätt! Så du måste älska det helt. 

Gaiwanen absorberar teets smak. Varje gång gaiwanen används ger den bättre och bättre smak av te och kan höga smaken av mörkare te, som svart te, oolongte, eller pu-erh te. Om ni brukar brygga olika tesorter i samma tekanna börjar smakerna blanda sig och då kan det hända att ni får en uderbar mix av många smaker. 

OBS! Teset passar perfekt vid servering av alla våra tesorter. Gaiwan är med en volym på ca 140ml, tekopp är 100ml.


Recensioner
Kvalitet 
2019-01-14

Rekommenderas varmt.

Har haft den här teseten i några månader nu och har haft mycket glädje av den. Den är av bra kvalitet och användbar till många olika teér.

  Kvalitet 
  2018-11-06

  Tack!

  Ideal storlek och vikt och hantering verkar bara perfekt.

   Kvalitet 
   2018-11-06

   Yixing bryggning!

   Bästa sätt att börja brygga i kvalitetslera från Yixing.

    LÄGG TILL EGEN RECENSION !

    LÄGG TILL EGEN RECENSION

    Autentisk Yixing gaiwan teset

    Autentisk Yixing gaiwan teset

    FRI FRAKT  SKICKAS SAMMA DAG

    LÄGG TILL EGEN RECENSION